Deontay Wilder linjaa selkeästi: Anthony Joshua -kohtaamista pitää yhä odottaa – "Uusinta Furyn kanssa ainoa oikea vaihtoehto"

Ammattinyrkkeilyn WBC-liiton raskaan sarjan maailmanmestari Deontay Wilder pitää täysin selvänä, että hänen on kohdattava seuraavaksi Tyson Fury uusintaottelussa.

Ylälaidan videolla huippuhetket Wilder-Fury-ottelusta.

Wilder ja aiemmin neljää MM-titteliä hallussaan pitänyt Fury ottelivat viihdyttävän ja ratkaisemattomaan tuomioon päättyneen ottelun viime viikonloppuna. Fury kävi kahdesti lattiassa, mutta tuomaristo ei löytänyt ottelusta voittajaa.

Wilderin ja neljän muun liiton MM-vyön haltijan Anthony Joshua kohtaamista on odoteltu jo pitkän aikaa, mutta nyt näyttää siltä, että odotus saa jatkua. Näin on ainakin Wilderin mielestä.

– Fury ansaitsee uusintaottelun, se on ainut oikea vaihtoehto, Wilder sanoi The Sun -lehden mukaan.

Joshuan leiri haluaisi tittelien yhdistämisottelun Wembleylle huhtikuussa ja promoottori Eddie Hearn on lähdössä neuvottelemaan ottelusta, mutta Wilder ei aio vielä lähteä siihen mukaan.

– Vain Luoja tietää, miten Tyson nousi viimeisen erän lattiaanlyömisestä. Me toimme yhdessä intohimon takaisin raskaaseen sarjaan ja samalla koko nyrkkeilyyn. 

– Minä haluan uusintaottelun ennen kuin mitään muuta ottelua. Ei ketään muuta. Se on oikein ja hyväksi nyrkkeilylle, Wilder linjasi.

(Artikkeli jatkuu kuvan alla)

Wilderin mielestä hän olisi ansainnut Fury-kohtaamisesta voiton, koska koki olevansa ottelussa aktiivisempi.

– Olen uusintaan valmis heti kun hän on. Olen valmis antamaan faneille sen mitä he haluavat ja päättää tämän keskustelun, Wilder totesi.

Joshuan ja Wilderin kohtaamisesta on neuvoteltu jo pariin otteeseen, mutta homma on aina kariutunut jossain vaiheessa. Wilderillä on oma sanottavansa Joshuasta ja hänen promoottoristaan.

– He luulivat olevansa raskaan sarjan ainoat hallitsijat. Heillä oli neljän kuukauden mahdollisuus. Heidän egonsa ottivat vallan, joten antaa heidän jatkaa kakkostason nyrkkeilijöiden kanssa, kun minä ja Fury teemme sillä välin nyrkkeilystä taas mahtavaa. En halua muuta ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat