Dennis tyytyväinen McLarenin edistymiseen

F1-sarjassa kilpailevan McLaren-tallin nokkamies Ron Dennis kertoo olevansa tyytyväinen tallin edistymiseen. Tallin alkukaudesta kateissa ollut vauhti alkaa Dennisin mielestä jo löytyä.

Tallin kuljettaja Kimi Räikkönen sijoittui sunnuntaina Kanadan osakilpailun kolmannelle sijalle. Kimi omasi mahdollisuudet myös kilpailun kakkossijaan, mutta kisan viimeistä edellisellä kierroksella sattunut ajovirhe tipautti suomalaisen kolmanneksi. Tuolloin Ferrari-tallin Michael Schumacher onnistui nousemaan hänen edelleen.

- Renault'n ensimmäiset varikkopysähdykset osoittivat, että suoritustasomme on noussut selvästi sekä kilpailussa että aika-ajoissa. Kimi teki pienen virheen ajaessaan Fernandoa (Alonso) takaa, mutta lähdemme kisaan aina voittamaan. Silloin tällaisia asioita voi tapahtua. Osoitimme kykenevämme haastamaan muut ja taistelemaan voitoista, summasi Dennis.

Ongelmia kilpailussa McLarenille tuotti Kimin varikkokäyntien aikana oireillut kytkin. Tallille moottorit toimittavan Mercedeksen toiminnanjohtaja Norbert Haug vakuuttaa, että seuraavaan kisaan mennessä ongelma tullaan korjaamaan.

- Lopputulos ei kuvaa todellista vauhtiamme, mikä oli tänään erittäin kilpailukykyinen. Ikävä kyllä Kimi menetti varikolla aikaa kytkinongelmien vuoksi, mutta seuraavassa kilpailussa otamme tilanteen hallintaamme. Radalla Kimin suoritus oli kuitenkin erinomainen, mistä todisteena kisan nopein kierros. Juan Pablo (Montoya) puolestaan sai kisaan hyvän lähdön, mutta toisella kierroksella tapahtunut kolari Nico Rosbergin kanssa vei hänen mahdollisuutensa. Viikonloppuna olimme hyvässä vauhdissa, mutta ikävä kyllä emme saaneet siitä irti tämän enempää. Ensi viikonloppuna meillä on taas uusi mahdollisuus, kertoi Haug.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat