Alonso: Fisichellasta ei juuri apua

Formula ykkösten MM-sarjaa johtava Fernando Alonso harmitteli Kanadan GP:n voittonsa jälkeen sitä, ettei hänen tallikaverinsa Giancarlo Fisichella pystynyt ajamaan maaliin toisena ennen Michael Schumacheria ja viemään näin saksalaiselta kahta MM-pistettä.

Toisesta lähtöruudusta startannut Fisichella sai varaslähdöstä varikon läpiajorangaistuksen ja jäi kilpailussa neljänneksi. Vaikka eroa Schumacheriin on 25 pistettä, toivoisi Alonso, että Fisichella pystyisi turvaamaan hänen selustaansa useammin.

- Harvoinpa hänestä apua on ollut. Pitää oikein muistella, kuinka monta kertaa hän on ollut minun ja Räikkösen välissä viime vuonna tai minun ja Michaelin välissä tänä vuonna. Silloin kun kaikki näyttää hyvältä, ei häneltä näytä menevän putkeen oikein mikään. Mutta ainakin hän toi tallille arvokkaita pisteitä, Alonso arvioi tallikaverinsa suoritusta AS-lehden haastattelussa.

Alonso oli Kanadan GP:n jälkeen valmis sulkemaan Räikkösen lopullisesti pois tämän kauden mestaruustaistosta. McLaren-kuljettaja on jäänyt jo 45 pistettä Alonsosta.

- En tiedä, kuinka monta pistettä hänellä on, mutta olisi lähestulkoon ihme, jos Räikkönen pystyisi ohittamaan sekä minut että Michaelin. Tässä vaiheessa on syytä keskittyä vain Schumacheriin, joka on kovin mahdollinen vastustaja, Alonso mietti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat