- 3 ahventa
- tuoretta pastaa
- vasikan munuaisia
- mango
- 5 tomaattia
- rucolaa
- basilikaa
- 2 beigeliä
Antti Vahteran ja Dennis Rafkinin menu:
Ahvenkeitto
liemi:
- 2 kokonaisia ranta-ahventa
- 1 sipuli
- 1/2 tl kokonaisia valkopippureita
- 0,4 l vettä
Fileroi ahvenet, poista kidukset ja huuhtele kylmässä vedessä kalan perkeet hyvin. Laita perkeet kattilaan kylmän veden kanssa. Ala keittää lientä ja kun liemi alkaa kiehua kuori vaahto pois, lisää pippurit ja puolitettu sipuli. Nosta pois liedeltä ja anna perkeiden laskea pohjalle. Siivilöi liemi.
keitto:
- 4 ranta-ahvenen fileetä
- 3 perunaa
- pieni silputtu sipuli
- 2 rkl voita
- 2 dl kermaa
- runsaasti silputtua tilliä
- mustapippuria
- suolaa