Mainos

David toimi ökyrikkaan perheen hovimestarina – kertoo, mitä oppi heidän elämästään

Miljardööriperheessä työskennellyt David oppi, että rahakkaillekin ihmisille perhe on tärkein.

David Youdovin omistaa yrityksen, joka välittää työvoimaa rikkaille perheille. Ennen yrityksensä perustaista Youdovin toimi rikkaan perheen hovimestarina. Hän paljasti Business Insider -lehdelle, mitä kokemus opetti.

Miljardööriperheessä Youdovin oppi seuraavat asiat:

Perhe on kaikki kaikessa

Perhe oli Youdovinin työnantajalle tärkein asia maailmassa. Ja mitä järkeä olisikaan kerätä omaisuutta, jos ei ole ketään, kenen kanssa sen voisi jakaa?

Et ole mitään ilman terveyttäsi

Perhe työllisti täyspäiväisesti myös lääketieteen ammattilaisia. Youdovinin työnantaja tarjosi myös alaisilleen terveyspalveluja, ja muita etuja.

Ihmiset ovat vain ihmisiä

Youdovin tapasi paljon ihmisiä hovimestarina toimiessaan, ja omaisuudestaan huolimatta kaikki kohtelivat Youdovinia arvostaen, jos hän toimi samoin.

Säästä sentitkin

Youdovinin työnantaja saattoi olla rikas, mutta hän oli myös intohimoinen säästäjä ja neuvottelija. Hän leikkasi tarjouskuponkeja lehdestä ja antoi niitä henkilökuntansa käyttöön ostosreissuille.

– Kun miljardööri käyttää aikaa säästääkseen 50 senttiä huuteluaineesta, se kertoo jotain, Youdovin kuvaa.

Anna takaisin

Youdovin kuvaa työnantajaansa anteliaimmaksi kohtaamakseen ihmiseksi. Moni olettaa kotiapulaisten elävän surkeissa oloissa, ilkeiden työnantajien ikeen alla, mutta tämä ei ole totta.

– Oikeasti nämä (työ)paikat voivat olla aika hohdokkaita, Youdovin vakuuttaa.

Työstä maksetaan korkeaa palkkaa, jonka lisäksi työntekijälle tarjotaan terveyspalveluja, hammaslääkärikäyntejä, eläkesäästöjä, palkallista lomaa ja anteliaita bonuksia. Moni saa käyttöönsä tilin työmenoja varten, ja asuu luksusmajoituksessa.

– Mitä hyväntekeväisyyteen tulee, näin työnantajani antavan vuosittain kymmeniä miljoonia sairaaloille, ympäristöasioihin, ihmisoikeusjärjestöille ja kulttuurisille instituutioille taiteiden edistämiseen.

"Yksityiset palvelut" eivät ole alhaisia työpaikkoja

Youdovinin mukaan yksityiset työnantajat nappaavat usein parhaita työntekijöitä hotelleista, ravintoloista tai luksuspalveluista. Youdovin on nähnyt työnantajien myös maksavan alaistensa koulutuksia, jotta nämä voivat palvella heitä paremmin!

***

15:05

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.