Tunnollinen piharemonttifirman työntekijä ryhtyi hommiin yksin, koska pomo oli myöhässä – pian selvisi nolo erehdys: "Ei häntä voi tästä syyttää"

Piharemonttiyrityksen työntekijä rupesi tekemään töitä väärän talon pihalla, koska ei tiennyt, että kahdella eri kadulla oli aivan lähekkäin samalla numerolla merkityt osoitteet. Lisäksi molempiin osoitteisiin oli tilattu piharemontti samalle päivälle. Sekaannuksesta kertoo News.com.au.

Melbournelaisessa maisema- ja viherrakennuttamisfirmassa työskentelevälle Dreigan Fisherille sattui hullunkurinen erehdys erään työkeikan kohdalla. Hän saapui remontin tilanneeseen osoitteeseen ennen pomoaan Tyler Brooksia. Koska pomo oli myöhässä, Dreigan alkoi tehdä töitä pihalla, kuten oli sovittu. Hän rupesi repimään pihakivetystä irti nurmikosta.

Dreigan ei kuitenkaan tajunnut, että hän oli ryhtynyt hommiin väärän talon pihalla. Oikea osoite sijaitsi kolmen talon päässä. Dreigan ei tiennyt, että näillä melko lähellä toisiaan, mutta eri kaduilla sijaitsevilla taloilla oli sama numero, 37.

Väärä talo, sama numero

Kun Dreigan tajusi virheensä, hän päätti kertoa siitä TikTokissa. Videolla hän kuvaa talon pihaa, jota hän oli ehtinyt jo myllätä. Hän kertoo, olevansa häpeissään.

– On tämäkin tapa aloittaa päivä, Dreigan sanoi videolla.

Dreigan sai tekstiviestin, jossa luki, että remonttikohde on talo numero 37. 

– Odotan asiakasta saapumaan paikalle kaivinkoneen kanssa, odotin Tyleriä, revin irti pihakivetystä vain saadakseni selville, että tuolla kadun päässä on toinen numero 37.

– Olen siis mennyt jonkun tuntemattoman tyypin pihalle, pyytänyt heitä avaamaan vajan, repinyt irti pihakivetystä ja odottanut pomoani vain saadakseni kuulla, että tämä on väärä talo. Hitto.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Erikoinen katusuunnittelu hämäsi

News.com.au-sivuston haastattelema Tyler ei syytä sekaannuksesta Dreigania vaan omituista numerointia ja katusuunnittelua. 

Kömmähdys sattui mutkassa, jossa Killearn Ave muuttuu Faolan Wayksi. Tylerin kuvaamalta videolta näkee, miten lähekkäin talot ovat. Oikea talo on mutkasta vähän matkan päässä Faolan Wayn puolella. Koska osoite 37 Killearn Ave on aivan katujen rajalla, tulee helposti vaikutelma, että ne sijaitsisivat samalla kadulla.

Tyler kävelee katua pitkin muutaman talon päähän näyttämään, miten lähellä toinen talo numero 37. Sitten hän kertoo, että heidän pitää laittaa nurmikon katukivet takaisin paikalleen, koska ottivat ne vahingossa irti.

– Dreigan on luotettava työntekijä, joka tekee mitä sanotaan. Kuten näitte, hän teki juuri kuten pyysin. Oli vain onneton sattuma, että kolmen talon päässä oli toinen numerolla 37 merkitty talo.

– Ei häntä voi tästä syyttää, sillä hän toimi kuten pitikin.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Molempiin osoitteisiin oli tilattu piharemontti samalle päivälle

Kommenteissa ihmeteltiin, miksi väärän talon omistajat eivät olleet sanoneet mitään, jos eivät olleet tilanneet piharemonttia. Tähän Dreigan vastasi, että he olivat kyllä tilanneet piharemontin, mutta toiselta firmalta. Niinpä kun Dreigan saapui paikalle, asukkaat olettivat, että mies oli siitä yrityksestä, josta he olivat palvelunsa ostaneet. Sekaannus kävi ilmi vasta myöhemmin.

News.com.au:n jutussa kerrotaan, että molempien talojen numero 37 asukkaat olivat sopineet piharemontin vieläpä samalle päivälle.

Katso myös: Kuuma kesä – miten saada kasvit kukoistamaan?

Kuuma kesä – miten saada kasvit kukoistamaan? 6:16

Lue myös:

    Uusimmat