David Beckham yrittää haalia Messiä ja Ronaldoa uuteen joukkueeseensa: "Lapseni voivat sanoa 20 vuoden kuluttua, että isä rakensi tämän"

1:06
David Beckham muisteli Suomea Bahrainin GP:ssä.

Osaomistaja David Beckhamilla on kovat piipussa, kun hänen joukkueensa Inter-Miami aloittaa taipaleensa Major League Soccerissa. 

Beckham aloitti seitsemän vuotta sitten projektin, jonka tavoitteena oli tuoda jalkapallon ammattilaisjoukkue Miamiin. Haave on nyt toteutunut, sillä Inter-Miami pelaa lauantaina MLS:ssä ensimmäisen ottelunsa Los Angelesia vastaan. 

Brittifutiksen ikoni on halunnut tehdä aina kaiken isolla kynällä, niin nytkin. Hän hamuaa joukkueeseensa maailman isoimpia tähtiä. 

Kuten Lionel Messin ja Ronaldon

– Uskomme kokoonpanoomme, mutta olemme myös keskustelleet mahdollisuudesta tuoda isoja nimiä Euroopasta. Jokainen joukkue maailmassa haluaisi Messin ja Ronaldon joukkueeseensa, Beckham sanoi Reutersille. 

"Haluan luoda perinnön"

Beckhamin MLS-suhde alkoi jo 13 vuotta sitten, kun hän teki sokkiratkaisun ja solmi Real Madridin sijaan sopimuksen Los Angeles Galaxyn kanssa. 

MLS juhlii 25-vuotista taivaltaan, ja Beckahmin masinoima joukkue antaa juhlavuodelle hyvää vetoapua. Komissaari Don Garber totesi puheessaan, ettei MLS olisi sama sarja ilman Beckhamin panosta. 

Beckhamin projekti oli kaatua paikallisten vastustukseen ja stadionhankkeen jumiutumiseen. Hän sanoi joukkueen perustamisen olleen raskain asia elämässään. 

– Oli hetkiä, jolloin ajattelin, että Miami ei ole oikea paikka. Itsepäisyyteni ratkaisi lopulta asian, hän myönsi. 

– Haluan luoda perinnön, josta lapseni voivat sanoa 20 vuoden kuluttua, että isä rakensi tämän. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.