Daruden jättihitti rikkoi maagisen rajan – Sandstorm-kappaletta on kuunneltu yli 200 miljoonaa kertaa

12:18
Sandstrom täytti vuonna 2019 20 vuotta, Tässä on mies, joka ohjasi maailmanmaineeseen nousseen Sandstormin musiikkivideon - paljastaa nyt, mitä tapahtui kuvauksissa?

Daruden hittibiisi takoo vielä tänä päivänä lukuja striimauspalveluissa, vaikka sen ilmestymisestä onkin aikaa 21 vuotta. 

Daruden, oikealta nimeltään Ville Virtasen jättihitti Sandstorm on rikkonut yli 200 miljoonan rajan Spotify-palvelussa. 

Tämän lisäksi Sandstormia on kuunneltu miljoonia kertoja muissa suoratoistopalveluissa kuten iTunesissa ja Deezerissä. Lisäksi kappaleen virallinen video on kerännyt YouTubessa kaikkiaan yli 192 miljoonaa katselukertaa.

Kappaletta on kuunneltu viime vuosina hurjia määriä, sillä kaksi vuotta sitten Sandstorm rikkoi miljoonan rajan

Sandstorm julkaistiin lokakuussa 1999. Kappale levisi klubeille ja soittolistoille ympäri maailman. Ennen suoratoistopalveluiden aikaa kappale saavutti menestystä latauspalveluissa ja fyysisinä kappaleina myyden kultaa Yhdysvalloissa, Saksassa ja Ruotsissa sekä platinaa Iso-Britanniassa ja Suomessa.

Kuluneena vuonna Darude ei ole pystynyt keikkailemaan samalla tavalla kuin ennen koronaviruksen vuoksi. Sen sijaan hän tekee uutta musiikkia ja osallistuu virtuaalisiin konsertteihin eri sosiaalisen median alustoilla ja striimaa viikoittain omia opetus- ja DJ-lähetyksiä.

Sandstormin on säveltänyt Ville Virtanen itse ja sen on tuottanut JS16 eli Jaakko Salovaara.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja