Daniel Craig ilahtui suomalaisesta ginistä: Korkkaan jo ennen iltaa

Daniel Craig sai MTV3:n haastattelussa lahjaksi design-lumipallon ja pullon maailman parhaaksi valittua suomalaista Napue-giniä.

– Ihanaa, kiitos kelpaa kyllä, ilahtui Daniel Craig.

Kokonainen kerros lontoolaisen luksushotelli Corinthiasta oli viikonloppuna varattu Bond-promoamiselle.

Toimittajat muun muassa Japanista, Taiwanista ja Australiasta juoksevat huoneesta toiseen, istuvat muutamaksi minuutiksi Bond-tähtiä vastapäätä ja yrittävät saada jotain omaa, spesiaalia.

Tämä ei selvästikään ole tähtien lempipuuhaa, vastata samoihin kysymyksiin tuhanteen kertaan, mutta varmastikin heille maksetaan siitä hyvin kohtuullisesti.

– Olen vuosien varrella sanonut niin monia asioita eri haastatteluissa, että en edes muista mitä olen sanonut, sanoo Daniel Craig MTV:lle.

Ei Bond vihaa naisia

Uusimassa IMAGE-lehden haastattelussa puhutaan, että Bond olisi naistenvihaaja. MTV:lle hän sanoo vähän toista.

– Olen ihan varma, että se on jotenkin irrotettu asiayhteydestä, kyse on ollut jostakin muusta.Vaikka kyllähän Bond perinteisesti on nähty miehenä, joka kohtelee naisia todella huonosti. Olen yrittänyt muuttaa tätä minun Bond-elokuvissani.

Kun kolme vuotta sitten Skyfall sai ensi-iltansa ja MTV3 haastatteli Craigia, hän kertoi tietävänsä Suomesta vain sen, että meillä on lumelle ja juomiselle kymmeniä eri sanoja.

Hän on myös kertonut, että Bondilla ja hänellä on kolme asiaa yhteistä – juominen, hyvät puvut ja nopeat autot.

Lumipallo stressileluksi

Craig on ollut myös aktiivisesti toimintagentin vastaisesti aseiden vastaisessa kampanjoinnissa, muun muassa vähän aikaa sitten Kyproksella YK:n rauhanturvaajien kanssa testaamassa miinanraivausta.

Joten Craig sai MTV:ltä aseen, joka ei tapa ketään eli lumipallon, jota voi käyttää myös stressileluna. Ja erittäin mielellään hän otti vastaan myös pullon suomalaista Napue-giniä, vaikka tuotantotiimi katkaisikin kuvauksen juuri tässä vaiheessa.

– Kiitos, pidän kyllä juomisesta. Tämän saatan korkata jo ennen iltaa, sanoi Craig hurmaavasti naureskellen.

Spectre ja 007 suosionsa huipulla

Sarjassa 24. Bond-elokuva saa kuninkaallisen maailman ensi-iltansa tänään maanantaina Lontoossa. Suomessa Spectre-elokuva on ensi-illassa perjantaina. Kriitiikkejä elokuvasta saa julkaista vasta tiistaina.

Edellinen Bond-elokuva myi lippuja 1,1 miljardilla dollarilla eli ylitti maagisen miljardin rajan. Odotuksen Daniel Caigin neljännellä Bond-elokuvalla ovat myös erittäin korkealla. Uutta elokuvaa kuvattiin muun muassa Meksikossa, Roomassa ja Itävallassa.

 Aiheesta lisää illan uutisissa ja huomenna Huomenta Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja