Currylla maustettu papumuhennos

  • 5 dl punaisia tai ruskeita papuja
  • 1 sipuli
  • 3 eriväristä paprikaa
  • 2-3 tomaattia
  • 1-2 tl curry-mausteseosta (maustetahnaa)
  • suolaa
  • vettä
  • 1. Liota papuja vedessä yli yön. Huuhtele ja laita kiehumaan reiluun vesimäärään. Keitä noin puoli tuntia.
  • 2. Kuutioi sipuli, paloittele paprikat ja tomaatit ja lisää ne kattilaan kiehumaan. Lisää myös currytahna ja sekoita hyvin. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin puoli tuntia.
  • 3. Jos haluat, voit soseuttaa muhennoksen sauvasekoittimella ennen tarjoilua.
  • 4. Tarkista lopuksi maku ja lisää halutessasi suolaa. Paprikan asemesta voit käyttää 3 keitto- tai raakaa banaania.

- Toim. Kati Nappa

Lue myös:

    Uusimmat