- 5 dl punaisia tai ruskeita papuja
- 1 sipuli
- 3 eriväristä paprikaa
- 2-3 tomaattia
- 1-2 tl curry-mausteseosta (maustetahnaa)
- suolaa
- vettä
- 1. Liota papuja vedessä yli yön. Huuhtele ja laita kiehumaan reiluun vesimäärään. Keitä noin puoli tuntia.
- 2. Kuutioi sipuli, paloittele paprikat ja tomaatit ja lisää ne kattilaan kiehumaan. Lisää myös currytahna ja sekoita hyvin. Anna kiehua hiljaisella lämmöllä noin puoli tuntia.
- 3. Jos haluat, voit soseuttaa muhennoksen sauvasekoittimella ennen tarjoilua.
- 4. Tarkista lopuksi maku ja lisää halutessasi suolaa. Paprikan asemesta voit käyttää 3 keitto- tai raakaa banaania.
- Toim. Kati Nappa