Cristiano Ronaldo haluaa maksaa itsensä vapaaksi vankilatuomiostaan – sai tuomionsa veropetoksesta

Italian jalkapallon Serie A:n Juventuksessa pelaava Cristiano Ronaldo sai Espanjassa kahden vuoden ehdollisen vankeustuomion veropetoksesta. Nyt portugalilainen tahtoo maksaa itsensä vapaaksi rangaistuksestaan, kertoo AS.

Ronaldon asianajaja Jose Antonio Choclan yrittää saada asiakkaansa tuomion muunnettua 375 000 euron sakkorangaistukseksi. Choclan oli aikaisemmin auttanut Ronaldon maanmiestä Fabio Coentraoa samanlaisessa tilanteessa. Asianajaja onnistui tuolloin tuomion muuntamisessa. 

Tähti sai tuomionsa piilotettuaan varojaan veroparatiisiin. Espanjan viranomaisten mukaan hän jätti maksamatta veroja maassa tienatuista tuloista.

Tuomiosta tuli lopulta ehdollinen, koska Ronaldo on ensikertalainen. Espanjan lain mukaan ensikertalainen, joka tuomitaan korkeintaan 24 kuukauden vankeusrangaistukseen ei joudu vankilaan.

Ronaldo on kutsuttu kuultavaksi oikeuden eteen 14. tammikuuta saadakseen lopullisen tuomionsa. Portugalilainen on kuitenkin toivonut, että hänen ei tarvitsisi olla paikalla kuulemisessa.


Lue myös:

    Uusimmat