Cristal Snow avautuu traagisesti päättyneestä rakkaudestaan – "Mä en voi olla homo"

UMK-finalisti kertoo kilpailukappaleensa taustoista tuoreessa blogikirjoituksessa.

Euroviisuihin tähyävä Cristal Snow kertoo Love Is Blind -kilpailukappaleensa tarinan blogissaan

Artisti on otsikoinut kirjoituksensa sanoin Vaikeaa, kivuliasta, riipivää rakkautta. Hän kirjoittaa suhteestaan, joka ei koskaan saanut kunnolla tuulta alleen.

–Koko yhdessä olo aika oli huumetta. Toisen tuoksu, katse, sopiva etäisyys. Se oli syntisen ihanaa. Vaikeaa. Kivuliasta. Riipivää, Snow kirjoittaa.

– Toinen otti kaksi askelta eteenpäin niin toinen perääntyi, odotti, että jahdattaisiin. Tosin minä en saanut jahdata, mitä etäisempi olin, sitä lähemmäksi hän tuli.

Laulajan mukaan suhteen osapuoli käytti alfaurosmaista valtaa koko suhteen ajan. Yhteiset illanvietot loppuivat usein lyhyeen Cristal Snow’n vältellessä konfliktin syntymistä.

– Sitten yön pimeillä tunneilla hän kömpi viereen tuoksuen viinalle, tupakalle ja anteeksipyynnöille.”Mä en voi olla homo.” Mutta homoiluksihan se aina meni.

UMK-finalisti kertoo, että ulkopuolelta tulevat paineet voittivat lopulta. 

– Kaikki tiesivät mitä me kahdestaan teimme. Hänen ystävänsä, minun ystäväni, mutta siitä ei koskaan puhuttu. Luulen että perhekin epäili. Mutta siitä vaiettiin.

Suhde kesti vuoden, minkä jälkeen Cristal Snow ei antanut miehelle vastakaikua.

– En vastannut puhelimeen, en viesteihin, ja hän lopetti jahtaamisen. Hankki tyttöystävän ja lapsen. Se meni sitten niin.

Suomen euroviisuedustaja valitaan lauantaina 27. helmikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat