Conversen ja Marimekon mallisto Suomeen elokuussa

Seuraava naisten Converse ♥ Marimekko -mallisto tulee Suomessa kauppoihin elokuussa, ja siinä amerikkalaisen suunnittelun ikonit, Chuck Taylor All Star- ja Jack Purcell -tennarit, saavat ylleen uudet ja räväkät Marimekko-kuviot.

Syksyn 2011 mallistoon valittujen kuvioiden suunnittelijat ovat legendaarinen Maija Isola sekä nuori lahjakkuus Maija Louekari.

Mukana on Marimekon kaikkien aikojen tunnetuin kuvio, Maija Isolan vuonna 1964 suunnittelema Unikko, jonka Kristina Isola on muokannut Conversen kenkiin sopivaksi. Unikko-kuosisissa tennareissa on joko kirkkaan pinkkejä tai mustia kukkia ja niissä metallinvärisiä yksityiskohtia. Mallistossa graafisen mustavalkoisena esiintyvän Paprika-kuvion Maija Isola suunnitteli vuonna 1965.

Aivan uusia, Converse ♥ Marimekko -mallistoa varten suunniteltuja kuvioita ovat Maija Louekarin Kaleidoskooppi ja Poni. Kaleidoskooppi, joka näyttää maailman välkkyvinä palasina, ja Poni, jonka synnytti mielikuva pikkuponin pulleista kavionjäljistä ensilumen peittämällä niityllä, edustavat Marimekon värikästä kuviomaailmaa aidoimmillaan.

– Marimekon ja Conversen välinen yhteistyö tuntuu erittäin luonnolliselta, sanoo Marimekon design manager ja vaatetussuunnittelija Noora Niinikoski.

– Kummallakin yrityksellä on vahvat, uniikit perinteet, ja ne ovat aina kulkeneet omia polkujaan. Tällaisessa ajattomassa elämäntyylissä on jotakin hyvin erityistä, ja mielestäni Converse ♥ Marimekko -tennarit kuvastavat sitä erinomaisesti.

Suomessa syksyn 2011 Converse ♥ Marimekko -mallisto on saatavilla valikoiduista Marimekko-myymälöistä ja jälleenmyyjiltä elokuun alusta lähtien.

Kuvat: Marimekko

Lähde: Marimekko

MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja