Columbus-tähdeltä suora vastaus Patrik Laineeseen liittyvään ikuisuuskysymykseen – "Ollaanpa rehellisiä"

Columbus Blue Jacketsin tähtikaksikko Patrik Laine ja Jakub Voracek ovat hiljalleen muodostamassa tehokasta tutkaparia.

Voracek ja Laine ovat paperilla Columbuksen suurimmat syömähampaat tulevaa NHL-kautta ajatellen. Samaan ketjuun istutettu kaksikko on alkanut harjoituskauden edetessä löytää yhteispeliään.

Tiistain vastaisena yönä pelatussa harjoitusottelussa Laineen, Voracekin ja Boone Jennerin muodostama ketju iski yhteensä kolme täysosumaa, joista kaksi syntyi ylivoimalla.

Laine on toistaiseksi nauttinut yhteispelistä kokeneen tshekkitähden kanssa, mutta parannettavaakin vielä on.

– Hänen kanssaan on ollut hauska pelata. Olemme yrittäneet rakentaa kemiaa. Mielestäni yhteispelimme sujui hyvin heti, kun meidän laitettiin yhteen. Opettelemme kuitenkin vielä sitä, kuinka pelaamme, Laine kommentoi ottelun jälkeen.

Voracek ja Laine ovat pelanneet yhdessä läpi harjoituskauden, mutta mies kaksikon keskellä on vaihtunut useampaan kertaan. Laineen NHL-uran kenties kysytyin kysymys on, millainen keskushyökkääjä suomalaistähden rinnalle sopii.

Nyt kysymykseen on saatu ainakin jonkinlainen vastaus. Laineen uusi tutkapari Voracek pääsi nimittäin ottelun jälkeen vastaamaan, millaisen sentterin tehokaksikko ketjuunsa tarvitsee.

– Puolustuksellisesti todella vastuullisen sentterin. Ollaanpa rehellisiä siitä, Voracek naurahtaa.

Laine itse kuittasi kysymyksen viileästi.

– Ei sillä ole väliä, kuka on keskellä. Meidän on silti pelattava samalla tavalla ja yritettävä pelata hyvin kolmikkona niin hyökkäys kuin puolustusalueellakin, Laine toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat