Cindy Crawfordin tytär peri huippumalligeenin – katso kuvat!

Huippumalleista tuskin on pulaa tulevaisuudessakaan, kun legendaaristen mallien lapset kasvavat aikuisiksi.

Voiko kahden mallin lapsista tulla mitään muuta kuin täydellisiä? Varsinkin, jos toinen vanhemmista on yksi maailman ikonisimmista huippumalleista? Jos Cindy Crawfordin ja Rande Gerberin lapsia katsoo, vastaus on ilmiselvä.

Crawfordin ja Gerberin 13-vuotias tytär Kaia Gerber on osallistunut juuri elämänsä toisiin mallikuvauksiin. Joulukuun Teen Vogue -lehdessä poseeraavalla teinillä näyttää olevan kaikki edellytykset seurata äitinsä jalanjälkiä.

Ensimmäisen kerran Kaia poseerasi Versacen kampanjassa kymmenenvuotiaana. Tällöin Crawford kertoi The Dailyn haastattelussa, että tytär saa kaikin mokomin luoda uraa myös mallimaailmassa – kunhan hän odottaa vielä seitsemän vuotta.

Crawford perusteli lausuntoaan sillä, että kymmenvuotias on aivan liian nuori mallimarkkinoille, eikä niin nuorelle mallille riitä töitä. Kaia pysytteli poissa kameran edestä kolme vuotta ja räjäytti potin saman tien.

Kaia Gerber Instagramissa:


Voguen kuvassa ei uskoisi poseeraavan aloittelija.


Isänsä Rande Gerberin reppuselässä roikkuva Kaia on kuin ilmetty äitinsä.


Kate Moss aloitti mallinuransa 14-vuotiaana, joten luultavasti halutessaan Kaiakin pääsisi paiskimaan kunnolla töitä jo pian.


Häikäisevän kuoren alla näyttää kuitenkin olevan aivan tavallinen teinityttö.


Kaian 15-vuotias veli Presley Gerber on perinyt jopa äitinsä kauneuspilkun.


Todennäköisesti näistä sisaruksista tullaan kuulemaan vielä.

Onko sinussa huippumallipotentiaalia? Hae mukaan Mallikouluun!

Osittainen lähde: Teen Vogue

Lue myös:

    Uusimmat