Christy Turlington puhuu avoimesti rankasta menneisyydestään

Huippumalli Christy Turlington puhuu tuoreessa dokumentissa avoimesti rankasta synnytyksestään, Daily Mail uutisoi.

Huippumalli Christy Turlington kertoo tuoreessa dokumentissa synnytyksestään, johon hän oli vähällä menehtyä joitakin vuosia sitten. Samassa dokumentissa hän seuraa kolmen eri puolella maailmaa elävän tulevan äidin elämää. Malli päätti puhua myös omista raskaista kokemuksistaan, sillä hän uskoo avoimuuden auttavan muita.

– Olen kuin kuka tahansa nainen, kun on kysymys synnyttämisestä. Siinä tilassa on aina haavoittuvainen ja tarvitsee aina tukea, Turlington sanoo.

Turlington on perustanut myös Every Mother Counts -järjestön, jonka tarkoitus on ennaltaehkäistä synnytyksestä ja raskaudesta johtuvia kuolemia.

Turlington oli 90-luvun suosituimpia malleja Naomi Campbellin ja Cindy Crawfordin ohella. Uusimmat kuvat osoittavat, että 43 vuotta täyttäneen mallin tytär seuraa äitinsä jalanjälkiä mallimarkkinoilla. Kahdeksanvuotias Grace poseeraa Calvin Kleinin mainoksessa yhdessä äitinsä kanssa. Mainoksessa Turlington koskettaa hellästi ratsastusasuun pukeutuneen tyttärensä nenää. Toisessa kuvassa Turlington halaa tytärtään hellästi takaapäin.

Turlingtonilla on kaksi lasta. Gracen lisäksi hänellä on yhdeksänvuotias Finn yhdessä pitkäaikaisen aviomiehensä Edward Burnsin kanssa. Mallikuvaukset tallilla sopivat perheelle mitä mainioimmin, onhan ratsastus äidin ja tyttären yhteinen harrastus. Christy bongattiin itsekin mallibisnekseen talleilta, kun hän oli vasta 13-vuotias.

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja