Christoffer Strandberg hurmasi hulmuavalla hiustyylillään – viettää villiä ja vapaata kesää

Näyttelijä Christoffer Strandberg vieraili Porin SuomiAreenassa.

Näyttelijä ja juontaja Christoffer Strandberg vieraili MTV Uutisten haastattelussa Porin SuomiAreenassa uudessa hiustyylissään. Strandberg kertoi viettävänsä villiä ja vapaata kesää ja SuomiAreenan olevan ainoa työ kesän aikana.

– Tämä on oma tukka, ei peruukki. Tuntuu että minun pitää välillä sanoa se, näyttelijä nauroi.

Kevään Strandberg vietti jouluelokuvan kuvauksissa, jossa hänellä on päärooli. Elokuva perustuu ruotsalaiseen Katastrofijoulu-komediaan, joka on nyt käännetty Suomeksi. Näyttelijä lähti mukaan elokuvaan, sillä koki sen tarinan elämänmakuiseksi.

– Vietin joulua koko kevään, kun kuvasimme. Elokuvassa on huikea porukka. Martti Suosalo näyttelee isääni ja Pirkko Hämäläinen äitiäni, joten ei voisi olla parempaa porukkaa tekemässä, näyttelijä iloitsi.

Strandberg raotti myös tulevaisuuden suunnitelmiaan, johon kuuluu ainakin tuleva Masked singer -kausi, mutta kertoi elävänsä uraansa kolmen vuoden sykleissä eikä halua vielä paljastaa enempää.

– Olen erittäin jännässä tilanteessa urallisesti juuri nyt. Kolmen vuoden välein minun pitää katsoa peiliin ja pohtia olenko oikeassa paikassa ja onko minulla vielä jotain annettavaa ja kehitynkö vielä. Nyt lähestyn jälleen sellaisen syklin päätöstä, Strandberg kertoo salaperäisesti.





Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat