CHL teki päätöksensä: koronakaranteeniin laitettu Lukko etenee jatkoon

10:45
Lukko voitti Bolzanon otteluparin ainoaksi jääneessä ottelussa 3-1-lukemin.

Koronakaranteeniin joutunut Rauman Lukko etenee CHL:n puolivälieriin. CHL ilmoitti päätöksestään keskiviikkona.

Lukon ja Bolzanon välinen keskiviikoksi kaavailtu toinen osaottelu jouduttiin perumaan, kun Lukon joukkueessa todettiin useita koronavirustartuntoja. Koko Lukon joukkue asetettiin karanteeniin, joten ottelua ei voitu pelata. Tiiviin otteluohjelman vuoksi ottelua ei myöskään voitu siirtää toiseen ajankohtaan.

CHL päätti keskiviikkona, että otteluparin voittaja ratkaistiin ensimmäisen osaottelun perusteella. Lukko voitti kyseisen ottelun 3-1-lukemin, joten se etenee CHL:n puolivälieriin.

CHL perusteli päätöstään sillä, että Lukko asetettiin karanteeniin viranomaispäätöksellä, joten ottelusiirtoa ei voida laittaa heidän syykseen. Tästä johtuen ottelupari ratkaistiin avausottelun perusteella.

Päätös otettiin Raumalla ilolla vastaan.

– Olemme iloisia ja kiitollisia urheilullisesti oikeasta päätöksestä. Tämä on iso, tärkeä asia Lukon koko organisaatiolle ja raumalaisille. Olen keskustellut HC Bolzanon valmennuksen kanssa ja olemme päätöksen oikeellisuudesta samoilla linjoilla, Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas toteaa seuran tiedotteessa.

Lukon lisäksi myös Tappara on lunastanut paikkansa CHL:n puolivälierissä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja