Chisun luksustyyli: Keikalla Versacen kultainen takki

Laulaja Chisun ihanat, kultaiset kutrit sekä säihkyvä kultainen Versacen takki tukivat upeasti naisen sädehtivää lavakarismaa ja seireenimäisen vietteleviä laulunlahjoja.

Kultakurkullaan ja koskettavilla lyriikoillaan suomalaisten sydämet hurmannut Chisu eli Christel Sundberg esiintyi Helsinki-päivän ilmaiskonsertissa Kaisaniemen puistossa 12. kesäkuuta 2012.

30-vuotias kiharatukkainen laulajatar esiintyi lavalla kullanvärisessä Versacen takissa sekä seksikkäissä mustissa ihonmyötäisissä pillifarkuissa. Korviinsa nainen oli sujauttanut kultaiset, roikkuvat korvakorut ja jalkaansa Jeffrey Campbelin niittinilkkurit.

Kyntensä Chisu oli lakannut mustiksi ja naisen rannetta koristi musta hento käsikoru. Tyyli oli yksinkertainen, mutta silti kaiken kertova: koskettava laulaja onnistui yhdistämään kerralla seireenimäistä viattomuutta sekä arvokasta luksustyyliä. Suomalaislaulajan tyyli on yksinkertainen, mutta Chisu tuo aina mukaan lisäsäväyksen erikoisilla yksityiskohdilla ja omalla fiilispukeutumisellaan.


Kuvat: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja