Charlize Theron on mieltynyt seksikkäisiin minimekkoihin – katso kuvat!

Kuvankaunis Charlize Theron on edustanut viime aikoina seksikkäissä ja viehkeissä minimekoissa, jotka sopivat tälle vaalealle ja pitkänhuiskealle kaunottarelle kuin nakutettu.

Näyttelijä Charlize Theron, 36, on viime aikoina onnistunut kerta toisensa jälkeen punaisella matolla. Olkaimettomiin minimekkoihin mieltynyt kuvankaunis vaaleaverikkö on saanut ihmiset haukkomaan henkeään ihastuksesta tämän istuvien ja tyylikkäiden asuvalintojen nimissä. Itsensä upeasti kantava 177 senttimetriä pitkä näyttelijä tietää parhaat puolensa: ja yksi niistä on naisen kauniit sääret, joita kehtaa esitellä.

Dramaattisen näköinen Theron oli valinnut ylleen vuoden 2012 MTV Movie Awardseihin punaisen Lanvinin minimekon, tyylikkään sekä Jimmy Choon piikkikorkokengät. Koska mekko oli näin tummanpuhuvan värikäs, Theron oli laittanut hennomman meikin. Asuvalinta oli oikein chic!

Tähdittämänsä Prometheus-elokuvan ensi-illan siniselle matolle Theron oli valinnut puolestaan sinisen Diorin mekon. Tummansininen väri sopi paremmin kuin loistavasti vaaleahiuksiselle naiselle! Vaikka asu oli minikokoa, sen värimaailma henki tyyneyttä, itsevarmuutta, mutta myös seireenimäistä herkkyyttä.

Lumikki ja metsästäjä -elokuvansa ensi-illassa Tokiossa Theron puolestaan hurmasi ihonmyötäisessä mustassa nahkamekossa. Kissamaisen katalan lookin kruunasi musta kynsilakka varpaankynsissä, kirkkaanpunaiset huulet sekä kalpea, puuteroitu iho.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat