Charlie Sheen kyllästyi huoltajuustaisteluun – jättää ex-vaimon kodittomaksi?

Miehen puolikkaat -sarjaakin tähdittänyt Charlie Sheen aikoo TMZ:n mukaan tehdä kaikkensa, jotta ex-vaimo Brooke Mueller ei pääse enää lepäilemään Sheenin omistaman katon alla.

Näyttelijä Charlie Sheen ja tämän yli 20 kertaa vieroituksessa käynyt ex-vaimo, Brooke Mueller, ovat keskellä kiivasta huoltajuustaistelua, jonka kiistakapuloina ovat Muellerin ja Sheenin nelivuotiaat kaksospojat Bob ja Max. Mueller on lehtitietojen mukaan saamassa pian Sheenin toisen ex-vaimon, Denise Richardsin, hoidossa kuukausia olleet poikansa takaisin huostaansa, mutta Sheen on asiasta raivoissaan.

Miltä Muellerin koti näyttää?Katso kuvat Trulia Luxe Livingin sivuilta!

Sheen aikookin nyt myydä Muellerille ostamansa kodin, joka sijaitsee samassa aidatussa Mulholland Estates -yhteisössä kuin Sheenin ja Richardsin talotkin. Talossa on viisi makuuhuonetta, kuusi kylpyhuonetta ja neliömetrejä yli 600.

Sheen osti talon viime vuonna miljardööri Tom Goresilta 3,6 miljoonalla eurolla. Koska Sheen haluaa TMZ:n mukaan myydä talon pois mahdollisimman nopeasti, hän ei edes havittele voittoa, vaan pyytää talosta samaa summaa kuin, mitä siitä maksoikin. Asiaan vaikuttaa varmasti myös se, että avioerosopimuksen mukaan kaikki talon myynnistä tuleva voitto tulee puolittaa Muellerin kanssa eikä Sheen taatusti halua pulittaa exälleen penniäkään.


Millaisia luksusasuntoja Jokakodin sivuilla on myynnissä? Tutustu!


Lisää asuntoasioita Jokakodin Facebookissa: Tykkää nyt!


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lue myös:

    Uusimmat