Charlie Sheen: Haluan Black Swan -tähden naishaaremiini!

Charlie Sheen vaahtosi haaveilevansa Black Swan -tähti Mila Kunisista. Sheenin mielestä Mila Kunis olisi loistava lisä hänen naishaareemiinsa.

Miehenpuolikkaat -sarjasta potkut saanut näyttelijä Charlie Sheen kertoo Mila Kunisin olevan hänelle täydellinen kumppani – ja nyt hän haluaa, että kaunis Black Swan -tähti liittyisi hänen naishaaremiinsa.

– Hyvä uutisia – jumalattareni ovat jo hyväksyneet hänet! Hän on jo ennakkoon hyväksytty, päihdeongelmainen Sheen vaahtosi omassa showssaan My Torpedo of Truth.

Sheen paljasti myös halajavansa suuresti sänkyyn Macauley Culkin entisen naisystävän kanssa. Ja miten Sheen ajatteli saada Kuniksen puolelleen ja muuttamaan hänen luokseen?

– Minulla on valtava usko nuoreen Mila Kunikseen. Menen hänen Facebook-sivuilleen ja otan selvää mistä hän tykkää, ja ostan ne kaikki! Ja sitten hän voi tulla varastamaan ne! Hemmetin kuuma varas! Mila kiltti, meillä on varasto täynnä lempitavaroitasi jotka voit tulla varastamaan, Sheen sekoili.

– Jos Mila Kunis varastaa sinun tavaroitasi koska et kiinnitä häneen tarpeeksi huomiota, olet silti voitolla. Olet silti voitolla sillä hetkellä, Sheen vaahtosi perättömiä. Sheenin iskulause onkin "Winning!".

Charlie Sheenin kuuluisaan naishaaremiin kuuluvat entinen aikuisviihdetähti Bree Olsen ja Natalie Kenly, joita Sheen kutsuu "jumalattariksi". 27-vuotiaan Mila Kunisin huhutaan tapailevan Justin Timberlakea.

MTV3

Lähde: Inquisitr.com

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja