Cesaria Evoran toukokuinen konsertti peruuntuu

Finlandia-talon konsertti joudutaan perumaan sairastapauksen vuoksi.

Cesaria Evoran Finlandia-talon konsertti 24. toukokuuta on jouduttu perumaan artistin terveydellisten ongelmien takia. Evoran terveydentila huononi yllättäen ja hän on tällä hetkellä sairaalahoidossa.

Evoran maaliskuussa käynnistynyt maailmanlaajuinen konserttikiertue ehti vierailla vain kymmenessä maassa ja vielä viime viikolla Barcelonan ja Lissabonin keikoilla tähti oli esiintymiskunnossa. Nopea terveydentilan huononeminen peruuttaa Helsingin konsertin lisäksi koko loppukiertueen, yhteensä 20 konserttia.

Tietoa mahdollisista tulevista uusintakonserteista ei vielä ole ja mikäli korvaava päivä saadaan, ilmoitetaan siitä erikseen.

Helmessä on avoinna kilpailu, josta on voinut voittaa sekä Cesaria Evoran konserttiliput kahdelle hengelle että levypaketin. Koska konsertti peruuntuu, arvomme kaikkien vastanneiden kesken ainoastaan levypaketin.

Ohjeet ostettujen lippujen lunastusta varten:

Lippupisteestä lipun ostaneet:

Ostetut liput voi palauttaa Lippupisteen toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Lippupiste Oy, Hämeenpuisto 44, 33200 Tampere (kuoreen mukaan tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: vastaus@lippu.fi rahojen palautusta varten.

Tiketistä lipun ostaneet:

Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää tili- ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi <mailto:info@tiketti.fi> rahojen palautusta varten.

MTV3-Helmi

Lue myös:

    Uusimmat