Catherinen häätuoksu myytiin hetkessä loppuun

Tuore Cambridgen herttuatar Catherine on villiinnyttänyt ihmiset valitsemalla tuntemattomien muotisuunnittelijoiden luomuksia ja suosimalla pieniä merkkejä. Nyt hänen häätuoksustaan on tullut hitti.

Catherine käytti häissään pienen brittiläisen merkin Illuminumin kukkaistuoksua White Gardenia Petals. Melkein välittömästi hajuveden salaisuuden selvittyä jokainen 50 millilitran pullo myytiin loppuun. Nyt 70 puntaa (noin 78 euroa) maksavaa parfyymia halajavien pitää odottaa likemmäs kaksi viikkoa sitä saadakseen.

– Kiinnostus hajuvettä kohtaan on ollut ilmiömäinen. Suurin osa tilaajista on Yhdysvalloista. On hienoa, että niin moni ulkomaalainen on kiinnostunut häistä, yrityksen puhemies Michael Donovan kertoo Hello-lehdelle.

Yritys kuvailee herkkää ja jalostunutta tuoksuaan vaasilliseksi vaaleita kukkia avoimen ikkunan edessä. Tuoksun korkein nuotti on kuin lilja merellisessä tropiikissa, sydäntuoksu taas koostuu valkeista kukista: kielosta, jasmiinista ja ruususta. Kevyen ja yllätyksellisen hajuveden kruunaa puinen runkotuoksu.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Hello

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja