Mainos

Caritan suunnitelma: Sotkatie

Kohde on keltainen soma omakotitalo Sotkatiellä. Talo on niin uusi, että siellä kaikki tuntuu olevan hyvässä kunnossa. Tuulikaappi on tilava, siellä on paljon kaappitilaa ja myös tilaa istuimille. Suora sisäänkäynti kodinhoitohuoneeseen on hyvä etu lapsi- ja koiraperheelle. Ulko-oven ulkoporras kodinhoitotilalle puuttuu tällä hetkellä ja se pitää laittaa kuntoon.

Olohuone tuntui ensisilmäyksellä pieneltä keittiöön verrattuna, mutta keittiö toimii myös ruokahuoneena ja antaa siten lisätilaa oleskeluun. Olohuoneessa on nyt liian kookkaat huonekalut, jotka omalta osalta pienentävät tilavaikutelmaa. Vien ne kaikki varastoon ja tuon sisälle pienemmän harmaan sohvan. Harmaa on hyvä taustaväri erivärisille tyynyille. Tyynyt voivat olla sekä sinisiä (kuten verhot) että punaisia (kuten nojatuoli), jonka sijoitan erkkerille ikkunoiden alle. Tv-taso jää paikoilleen, mutta korkea vitriini kannatta siirtää pois. Takan eteen istumatuoleiksi sopii pari rahia. Keittiössä ei tarvitse tehdä mitään muutoksia, sinne voi tehdä pöydälle kauniin juhlakattauksen.

Sieltä täältä asunnossa puuttuu muutamia kattolistoja, varsinkin pienessä ”hamsterin” huoneessa. Kun listat on korjattu, huone voidaan sisustaa vauvanhuoneeksi iloisilla kirkkailla väreillä, lisäksi laitetaan uudet verhot ja muutama hauska lelu tunnelmaa luomaan. Sinne siirretään makuuhuoneesta vauvan sänky ja hoitopöytä. Niiden lisäksi mahtuu vielä pieni keinutuoli.

Makuuhuoneesta poistetaan kaikki ylimääräiset huonekalut ja sijoitetaan sänky keskelle takaseinää, jolloin sinne mahtuu hyvin vielä sänkypöydät molemmille puolin vuodetta. Hauska violetti väri saa seurakseen iloisen limenvihreän värin tyynyihin. Ikkunoihin tulee uudet vaaleat verhot. Perheen lapset ovat sisustaneet omat huoneensa tytön ja pojan huoneiksi, enkä halua muuttaa niiden tyyliä. Vähennän ainoastaan muutaman kalusteen molemmista huoneista. Lelujakin voidaan hieman vähentää niin, että vaikutelma saadaan rauhallisemmaksi.

Puutarha on avara ja siellä on hienoja istutuksia sekä upea iso terassi. Ulkona tontilla ei mielestäni tarvitse tehdä mitään suurempia muutoksia. Se on chic!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.