Cardi B:n mies koittaa saada vaimoaan palaamaan keinolla millä hyvänsä – investoi yli 100 000 euroa lahjaan

1:40
Cardi B Zach Galifianakisin vieraana

Cardi B:ta kaipaava Migos-räppäri Offset laittoi joulun kunniaksi kunnolla haisemaan.

Maailman suosituimpiin artisteihin tällä hetkellä lukeutuva Cardi B erosi hiljattain Migos-yhtyeestä tutustua Offsetista. Offset ja Cardi B ehtivät olla yhdessä noin vuoden ja heillä on yksi yhteinen lapsi, joka syntyi kesällä.

Offset ei ole ottanut eroa hyvällä, vaan on kaipaillut vaimoaan julkisesti takaisin. Migos-räppäri joutui kovan kritiikin kohteeksi keskeytettyään Cardi B:n esiintymisen Rolling Loud -festivaaleilla. Offset otti lavan haltuun kesken kaiken ja rullasi lavalle mukanaan ruusuista tehdyn kyltin, jossa pyydettiin Cardi B:ta ottamaan hänet takaisin. Tempaus kuitenkin epäonnistui ja Offset poistui lavalta tyhjin käsin.

Joulun tullen räppäri päätti kehitellä toisenlaisen lähestymistavan vaimonsa tavoitteluun. Offset investoi noin 140 000 euroa Cardi B:n joululahjaan. Räppäri hankki Cardille joululahjaksi kolme Hermès Birkin luksuslaukkua kolmella eri värillä.

– Offset tekee kaikkensa voittaakseen hänet takaisin. Hän soitti minulle yllättäen. Hän sanoi, että minun on autettava häntä, sillä hän on pahoissa ongelmissa, laukut Offsetille myynyt Michelle Berk kertoi Page Six -sivustolle.

Birkin-laukkujen lisäksi Offset antoi vaimolleen usean parin Christian Louboutin -kenkiä, koruja sekä Chanelin laukkuja. Berkin mukaan Cardi B purskahti itkuun vastaanottaessaan hintavan lahjan.

Lahjat näyttävät toimineen toistaiseksi, sillä kaksikon kerrotaan lentäneen yhdessä Havaijille kohti Honolulua, jossa Cardi B:lla on konsertti.

Lähde: Page Six

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja