CANAL+ tarjoilee parasta ruotsalaista rikosdraamaa

CANAL+ esittää joulukuusta lähtien suosittuja ruotsalaisia Wallander ja Beck -elokuvasarjoja.

Upouudet Wallander-elokuvat nähdään joulukuun alusta lähtien sunnuntain elokuvapaikalla CANAL+:lla. Lisää ruotsalaista rikosdraamaa tarjoavat maanantaiset Beck-klassikot.

Beck-sarjasta näytetään joulukuussa viisi elokuvaa, joissa pääroolia esittää Peter Haber. Nämä 90-luvun elokuvat eivät enää suoraan perustu Sjöwallin ja Wahlöön dekkareihin.

Beck 1 - Houkutuslintu (Lockpojken) 29.11.2010

Beck 2 - Ikonien salaisuus (Mannen med ikonerna) 6.12.2010

Beck 3 - Valkeat yöt (Vita nätter) 13.12.2010

Beck 4 - Silmä silmästä (Öga för öga) 20.12.2010

Beck 5 - Kuoleman kuriirit (Pensionat Pärlan) 27.12.2010

Kurt Wallanderilla uusia haasteita

Wallander on ruotsalainen elokuvasarja, joka kertoi alunperin Henning Mankellin luoman ystadilaisen poliisin Kurt Wallanderin (Krister Henriksson) ja tämän tyttären Lindan (Johanna Sällström) elämästä. Uusimmissa elokuvissa ei kuitenkaan nähdä enää Johanna Sällströmiä, sillä näyttelijä teki itsemurhan vuonna 2007 taisteltuaan pitkään psyykkisten ongelmien kanssa.

Wallander-sarjasta esitetään joulukuussa kaiken kaikkiaan neljä uutta elokuvaa:

Wallander: Vuoto (Läckan) 5.12.2010

Ystadia koettelee arvokuljetusten hyvin suunniteltu ryöstökampanja, jossa katoaa miljoonia. Isabelle ja Pontus sattuvat olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja ryhtyvät takaa-ajoon, joka päättyy siihen että Pontus joutuu vangiksi.

Wallander: Ampuja (Skytten) 12.12.2010

Tarkka-ampuja pitää Ystadia kauhun vallassa. Hänen uhreillaan on kaikilla yhteys jalokivikaappaukseen. Pian Wallander huomaa, että tapauksella on yhteyksiä rikollisjärjestöön. Pontus joutuu elämän ja kuoleman takaa-ajoon.

Wallander: Kuoleman enkeli (Dödsängeln) 19.12.2010

18-vuotias Miranda Dahno laulaa nuorten naisten kuorossa, joka saa hurjat aplodit vieraillessaan Ystadin ulkopuolella sijaitsevassa maaseutukirkossa. Kun hän katoaa jäljettömiin, näyttää ensin siltä että hän on lähtenyt vapaaehtoisesti.

Wallander: Haamu (Vålnaden) 26.12.2010

Ystadin helteistä kesää häiritsee ruma kaasuräjähdys. Uhrit paljastuvat liittyneen paikallisiin bisneskuvioihin, ja kun näiden perheitä ryhdytään jututtamaan, käy homma entistäkin epäilyttävämmäksi. Totuutta on Wallanderin lisäksi selvittämässä tavallista tasapuolisemmin koko piirin väki.

Upouudet Wallander-elokuvat 5.12 alkaen sunnuntain elokuvapaikalla klo 22.00 CANAL+:lla. Beck-klassikot maanantaisin 29.11. alkaen klo 22.00. Tilaa parhaat rikosdraamat televisioruutuusi PlusTV:ltä.

Artikkelin tarjoaa: Plus TV

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja