Mainos

Tytön voimisteluvanne karkasi – bussikuskin teko yllätti kaikki

Tämä on tarina avuliaasta bussinkuljettajasta, jolla on sydän paikallaan.

Linjalla numero 105 reitillä Mankkaa-Kamppi keskiviikkona noin kello 17 tapahtuu seuraavaa:

Keski-ikäinen mieskuljettaja ajaa Espoossa kohti Niittykummun pysäkkiä. Noin 14-vuotias tyttö yrittää oksan avulla saada bussipysäkin katolle juuttunutta voimisteluvannettaan. Kun bussi pysähtyy pysäkille, tyttö on jättämässä voimisteluvannettaan pysäkin katolle. Kuljettaja tiedustelee tytöltä, mitä katolle on jäänyt jumiin. Tyttö kertoo kyseessä olevan voimisteluvanteensa. Kuljettaja nousee ulos bussista, kävelee pysäkin viereen, kyykistyy ja kehottaa tyttöä kiipeämään hartioilleen. Tyttö tekee työtä käskettyä, kiipeää kuljettajan harteille ja onnistuu nappaamaan vanteensa katoksen päältä. Ja matka jatkuu.

Bussissa sisällä odottaneet matkustajat seurasivat tapahtumaa silmä tarkkana. Kuljettajan sydämellinen ele ja avuliaisuus noteerattiin täydessä bussissa hänen astuessa takaisin kuljettajan paikalle.

– Spontaanit aplodit puhkesivat bussissa, kertoo matkustajana ollut Annika Brander.

Avun saanut tyttö oli erittäin kiitollinen päästessään pinteestä.

– Tyttö oli kovin otettu ja kiitti linja-autonkuljettajaa oikein kauniisti.

Brander kertoo, että hänelle ja monelle muulle matkustajalle tuli tapahtumasta iloinen mieli. Bussikuskin avuliaisuus ja kiltteys toimi myös yhdistävänä tekijänä iltapäivän ruuhkabussissa, jossa matkustajat yleensä ovat uppoutuneet omiin ajatuksiinsa ja tekemisiinsä.

– Tosi hyvä mieli tällaisesta jää. Hauskaa, miten kuskin pieni ele toimi myös yhdistävänä tekijänä. Matkustajat alkoivat heti iloisesti rupatella tapahtuneesta keskenään.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja