Bruce Willisin kotona

Näyttelijä Bruce Willis asuu tuoreen vaimonsa, malli Emma Hemingin kanssa The Carlyle -talossa Los Angelesin Wilshire Boulevardilla.

Leffatähdistä ja Los Angelesista tulevat mieleen ökyhuvilat Hollywoodin kukkuloilla, mutta kyllä starakin voi asua kerrostalossa. No, ei ihan missä tahansa kerrostalossa. Bruce Willis, 54, ja nuorikkonsa Emma, 32, muuttivat juuri uuden 24-kerroksisen The Carlylen 460-neliöiseen kattohuoneistoon.

Siinä missä peruskerrostalon yhteiset tilat tarkoittavat saunaa ja pyörävarastoa, The Carlylen asukkaat voivat nauttia joogapuutarhasta, kuntosalista ja aulatiloista, joiden kalustuksesta vastaa muotitalo Fendi. Siivous ja ateriat järjestyvät talon puolesta.

Jos Bruce haluaa kokkailla itse, se onnistuu asunnon huippuvarustellussa keittiössä. Ihmetystä herättää ainoastaan ruokapöytä. Baaritiskimäinen ratkaisu estää suoran katsekontaktin ja leppoisan rupattelun muiden kanssa.

Kuvittele, miltä näyttää, kun pariskunta istuu aamupalalla kuin ventovieraan rinnalla kahvilassa. Tai kun lounaalle saapuvat heidän lähiystävänsä, Brucen ex-vaimo Demi Moore miehensä Ashton Kutcherin kanssa: nelikko näykkii salaattejaan syvässä hiljaisuudessa eteensä tuijottaen. Pöytä vaihtoon ja äkkiä ennen kuin se aiheuttaa välien viilentymistä ja sosiaalista eristäytymistä!

Kuvat: All Over Press, WireImage

Lue myös:

    Uusimmat