Brittimies yllättyi lennolla Floridaan: Oli ainoa matkustaja!

Brittimies sai koko lentokoneen itselleen matkustaessaan Lontoosta Floridan Orlandoon.

Englantilainen Kai Forsyth kuvailee British Airwaysin lentoaan Lontoosta Floridaan "kenties oudoimmaksi kokemukseksi". Mies nimittäin oli koneen ainoa matkustaja. Tapauksesta kertovat muun muassa Independent sekä LADBible.

Kai kertoo TikTok-tilillään lentohenkilökunnan antaneen hänelle rajoituksetta ruokaa, ja videollaan hän näyttää, kuinka teki olonsa mukavaksi tekemällä itselleen "sängyn" neljästä penkistä. 

Video keräsi yli 360 000 katselukertaa. Moni kommentoija on ihmetellyt, miten on mahdollista, ettei Kaita siirretty ensimmäiseen luokkaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Toisella videollaan Kai kehuu erästä matkustamohenkilökunnan jäsentä, jonka kanssa mies katseli leffoja ja söi naposteltavia koko kahdeksan tunnin lennon.

Kai kertoo henkilökunnan huomauttaneen, että lennolla oli enemmän lentäjiä kuin matkustajia.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lentoja ilman matkustajia

Vaikka ainoana matkustajana oleminen saattaa kuulostaa uniikilta tapahtumalta, ei tapaus suinkaan ole ainoa laatuaan. Olemme uutisoineet esimerkiksi yksin New Yorkista Washingtoniin matkanneesta Bethistä. Myös monet Kain videoon kommentoineet henkilöt kertoivat olleensa joskus yksin tai vain muutaman ihmisen kanssa lennolla.

Kyse on säännöstä, jonka mukaan lentoyhtiöiden on käytettävä 50 prosenttia lentosloteistaan pitääkseen ne. Lentoslotit tarkoittavat yhtiöiden käytössä olevia lähtö- ja laskeutumisaikoja eri lentokentillä.

Lue myös:

    Uusimmat