Brittierikoisuus: Lasten kauneussalongissa tekorusketuksia ja muodonmuutoksia

Englantilaisessa kauneussalongissa tehdään normaaliin tapaan manikyyrejä, pedikyyrejä, kasvohoitoja, meikkauksia ja hiustenlaittoa – mutta myös lapsille.

Entinen alusvaatemalli Michelle Devine, 28, avasi lapsille suunnatun kauneussalonkinsa Trendy Monkeysin Brentwoodiin Itä-Englantiin.

– Jos vanhemmat haluaisivat, voisin ottaa asiakkaakseni vaikka yksivuotiaan. En näe tässä ongelmaa, tuore yrittäjä Devine kertoo The Sunille.

Omistaja Michelle Devinen käsittelyyn on päässyt jo esimerkiksi hänen oma kolmevuotias lapsensa Bailey, jonka kauneussalonkiyrittäjä kertoo nauttivan hoidoista ja hemmottelusta.

Bailey on muun muassa lakatuttanut jo kyntensä, hemmotellut jalkojaan, otattanut tekotatuoinnin, värjäyttänyt tukkaansa pinkillä ja meikaututtanut kasvojansa.

– Olen äiti, joka keksi, mistä omat lapseni pitävät. En usko sen tekevän pahaa, että lapsemme saavat leikkiä päivän ajan prinsessoita. Löysin markkinaraon, Baileyn ja viisivuotiaan Maddisonin äiti tokaisee.

– Minulla on tatuointeja, joten en ymmärrä miksei tyttärilläni saisi olla väliaikaisia sellaisia. Olemme sukupolvi, jolle tatuoinnit ovat tuttu juttu. Lapsi näkee äitinsä meikkaavan ja haluaa näyttää itse samalta, hän jatkaa.

Salongissa asiakkaat saavat istua valtaistuinmaisella tuolilla kiiltävän vaaleanpunaisen hiustenkuvaimen alla tai vaikkapa kynsienhuoltopaikalla. Heillä on käytössään myös lounge-tila. Devine järjestää asiakkailleen muun muassa prinsessajuhlia, joihin mahtuu kuusi tyttöä. Juhlat maksavat noin 340 euroa. Devine kertoo tällaisiin juhliin olevan varauksia jo 15.

– Jos vanhemmat haluaisivat nuorelle lapsellensa ruiskurusketuksen, yrittäisin luultavasti puhua heitä ympäri – mutta kuka minä olen neuvomaan muita vanhempia.


Kuvien lapset eivät liity juttuun.


MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja