Brittien toimiva keksintö: Leffaninja hiljentää häirikön elokuvateatterissa!

Istut elokuvateatterin pehmeässä tuolissa ja eläydyt leffan kohtaukseen täysin rinnoin juuri, kun joku takanasi alkaa puhua kaverilleen kuuluvaan ääneen – tai jossain pärähtää kännykkä soimaan. Eikö olisi mahtavaa, jos apuun säntäisi leffaninja hiljentämään mekkaloitsijan? Lontoossa kokeilu on saanut kannatusta.

Ellet halua joutua ninjaryhmän saartamaksi, tuskin haluat rikkoa Lontoon Prince Charles Cinema -elokuvateatterin rauhaa. Nämä vapaaehtoisninjat eivät iske metallista heittotähteä selkääsi, mutta he hyppäävät kuin tyhjästä ja antavat sinulle ankaran varoituksen!

Invisible Cinema Ninjas (suom. näkymättömät elokuvateatterininjat) ovat kokomustaan, kasvot peittävään lycra-asuun pukeutuneita vapaaehtoisia, joille lontoolainen teatteri tarjoaa ilmaista elokuvalippua vastaan tehtävän: heidän on pidettävä elokuvan ajan silmällä kaikkea yleisön huonoa käytöstä.

– Ajatus leffaninjoista saattaa kuulostaa naurettavalta, mutta käytäntö on vähentänyt menestyksekkäästi niiden ihmisten ajattelematonta käytöstä, jotka pilaavat muiden elokuvaelämyksen, elokuvateatterin tiedottaja Paul Vickery kertoo.

Ninja-asujen luoja Gregor Lawson kertoi oudon, mutta loistavan markkinointi-idean saaneen alkunsa yrityksen Facebook-fanien keskustelusta. Yhteistyön lontoolaisen elokuvateatterin kanssa piti olla lyhyt kokeilu, mutta se osoittautui niin suosituksi, ettei sitä ole haluttu vielä ottaa pois käytöstä.

Idea salamyhkäisten leffaninjojen takana on yksinkertainen. He menevät istumaan teatterin pimeimpiin nurkkiin ja kun he kuulevat kännykän soivan, jonkun puhuvan kovaan ääneen tai tekevän mitä tahansa, mikä saattaisi pilata elokuvaelämyksen joltain muulta, he säntäävät paikalle ja muistuttavat, että syyllisen oli suotavaa käyttäytyä kunnioittavasti.

Ninjojen yllättämä asiakas Abdul Stagg jäi kiinni kännykän käytöstä elokuvan alussa ja kertoi ensin säikähtäneensä ninjoja, mutta saaneensa tilanteesta lopulta hyvät naurut ja ymmärtäneensä olleensa häiriöksi muille.

AVA

Lähde: Odditycentral.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja