Britneyn tyylin kehityskaari

Maailman kuuluisin pop-tähti Britney Spears on kokenut uransa aikana niin ylä- kuin alamäkiä. Sama pätee myös laulajattaren tyyliin.

Britney Spears nousi julkisuuteen vuonna 1998 hitillään Hit me baby one more time. Neitonen on paistatellut siis julkisuudessa jo yli kymmenen vuoden ajan. Millaisia tyylikokeiluja naisen tyylihistoriaan on mahtunut? Mitkä muotivalinnat ovat olleet onnistuneita ja mitkä saaneet fanit kavahtamaan kauhusta?

Kiltistä tytöstä seksipommiksi

Aivan uransa alussa Britneyn tyyli oli pikkutyttömäinen vaaleanpunaisine vaatteineen ja saparoineen. Pikkuhiljaa tyyli muuttui yhä seksikkäämmäksi ja ylle vaihtuivat lantiofarkut ja napapaidat. Britneyn look oli kuitenkin edelleen tyttömäinen. Vuonna 2004 Britney esiintymispuvuiksi olivat vakiintuneet tiukat kokopuvut.

Mies vei vähätkin tyylin rippeet

Samaisena vuonna 2004 Britney meni naimisiin tanssija Kevin Federlinen kanssa. Britney ei ole missään vaiheessa ollut muoti-ihmisten ihannoima tyyli-ikoni, mutta Federlinen tapaamisen jälkeen popparin tyyli muuttui yhä mauttomammaksi. Britney pukeutui mielellään liian pieniin pikkumekkoihin ja erilaisiin printtipaitoihin.

Kevinin jälkeen kohuja

Kahden lapsen ja avioeron jälkeen 26-vuotias Britney Spears romahti täysin. Poppari näytti todella kamalalta. Poppari ajeli päänsä kaljuksi ja yritti peittää keksintöään hiuslisäkkeillä, jotka eivät näyttäneet aidoilta. Paparazzit nappailivat laulajasta kuvia, joissa Britneyn takamus vilkkui. Nainen esiintyi julkisesti lähes poikkeuksetta liian pienissä vaatteissa.

Paluu ihmiseksi

Vuonna 2008 Britney Spears kahmi itselleen pokaaleita 2008 MTV Video Music Awardseissa. Tähti näytti myös pitkästä aikaa itseltään. Yllään Britneyllä oli kaksi erilaista seksikästä hopeista mekkoa, jotka olivat jo aivan oikeaa kokoa. Madonnan kiertueella Britney esiintyi valkoisessa tyylikkäässä paidassa ja mustissa housuissa.

Vaikka Britney tuntuu edelleen viihtyvän vapaa-ajallaan pelkissä verkkareissa ja hiukset nutturalla, punaisella matolla tämä tähti osaa kyllä säväyttää.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat