Britney Spears jää tauolle – isä sairastui vakavasti: "Tämä särkee sydämeni"

Britney Spears peruu keikkojaan huolehtiakseen sairaasta isästään. 0:27
Britney Spears peruu keikkojaan huolehtiakseen sairaasta isästään.

Britney Spears omistautuu perheelleen.

Laulaja Britney Spears on ilmoittanut jäävänsä määrittelemättömän pituiselle tauolle huolehtiaakseen vakavasta sairaudesta toipuvasta isästään. 

Spearsin oli tarkoitus palata lavoille Las Vegasissa uuden Domination-shownsa kanssa helmikuussa, mutta lykkäsi paluuta sen jälkeen, kun hänen isänsä Jamie Spears joutui sairaalaan.

– Keskityn suuntaamaan energiani perheestäni huolehtimiseen. Meillä on erityinen suhde, ja tahdon olla perheeni kanssa tällaisena aikana, kuten he ovat aina olleet minun tukenani, Spears kertoo julkaisemassaan lausunnossa.

Spears kiittää fanejaan saamastaan rakkaudesta ja tuesta, ja pahoittelee peruuntumisen mahdollisesti aiheuttamaa haittaa.

Kaksi kuukautta sitten laulajan isä joutui leikkaukseen revenneen suolen vuoksi. Hän oli sairaalassa 28 päivää ja toipuu nyt kotona.

Spears julkaisi Instagram-tilillään kuvan perheestään ja viestin, jossa selittää tilannetta tarkemmin. Hän kertoo, että hänen oli laitettava perheensä etusijalle.


– Olin odottanut innolla show'ta ja teidän kaikkien näkemistä tänä vuonna, joten tämä särkee sydämeni, Spears kirjoittaa.

– Muutama kuukausi sitten isäni joutui sairaalaan ja melkein kuoli. Olemme kiitollisia, että hän selvisi siitä hengissä, mutta hänellä on vielä pitkä tie edessään, hän jatkaa.

Spears ilmoitti lokakuussa palaavansa Las Vegasiin uuden show'n kanssa. Hänen edellinen Piece of Me -esityksensä oli suurmenestys ja pyöri Las Vegasissa neljä vuotta.

Lue myös:

    Uusimmat