Britney Spears ei aio koskaan palata musiikkibisnekseen – kirjoittaa sen sijaan kappaleita muille

Britney Spears kertoo tarinansa vihdoin omin sanoin, mutta vastaako se odotuksia? 8:42
MTV:n viihdetoimittajat Alexia Tänav ja Katja Lintunen analysoivat Britney Spearsin Nainen minussa -muistelmateosta.

Huhujen mukaan poptähti Britney Spears olisi valmistelemassa uutta levyä. Hän kuitenkin kiistää väitteet sosiaalisessa mediassa ja kertoo kirjoittavansa musiikkia muille. 

Poptähti Britney Spears on kiistänyt Page Sixin ja The Sunin uutiset, joiden mukaan poptähtiä Charli XCX:ää ja Julia Michaelsia olisi pyydetty kirjoittamaan kappaleita artistin uudelle albumille.

Rolling Stone siteerasi lisäksi lähdettä, jonka mukaan muun muassa Spearsin managerointi yrittää saada häntä innostumaan musiikista ja hänelle oltaisiin esittelemässä uusia kappaleita. 

Spears kiisti väitteet jyrkästi Instagramissa 4. tammikuuta. 

– Ihan vain selventääkseni asiaa, niin suurin osa uutisista on roskaa! Sanotaan jatkuvasti, että käännyn satunnaisten ihmisten puoleen tehdäkseni uuden albumin. En koskaan palaa musiikkibisnekseen! Kun kirjoitan, kirjoitan huvikseni tai kirjoitan muille ihmisille! Niille teistä, jotka ovat lukeneet kirjani, on paljon sellaista, mitä ette tiedä minusta, Spears kirjoitti. 

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tekstin yhteydessä Spears on julkaissut kuvan italialaisen taidemaalarin Guido Renin taideteoksesta, jossa Raamatun hahmo Salome pitää Johannes Kastajan päätä vadilla. 

– Olen kirjoittanut yli 20 kappaletta muille ihmisille viimeisten kahden vuoden aikana! Olen haamukirjoittaja ja rehellisesti sanottuna nautin siitä! Ihmiset sanovat myös, että kirjani julkaistiin ilman hyväksyntääni laittomasti, ja se on kaukana totuudesta. Oletteko lukeneet uutisia näinä päivinä? Olen niin rakastettu ja siunattu, Spears kirjoitti. 

Spearsin muille kirjoitettuja kappaleita ei ole julkaistu, joten todennäköisesti hän käyttää silloin peitenimeä.

Spears julkaisi viimeisimmän kokonaisen albuminsa vuonna 2016 nimeltään Glory

Muistelmateoksessaan Nainen minussa Spears on kertonut, että nuorena naisena musiikki oli hänen elämänsä, jonka vuosien 2008–2021 holhouksen alla oleminen tappoi. Spears oli nuo vuodet isänsä Jamie Spearsin holhouksen alaisena. 

Spears tosin teki vuonna 2022 Hold Me Closer -kappaleen Elton Johnin  kanssa, mutta silti hänen kirjansa mukaan hän ei edistä tällä hetkellä musiikkiuraansa. Hän ei halua olla se, jonka muut ihmiset haluavat hänen olevan, vaan hän haluaa löytää itsensä. 

Sam Asgharihaki avioeroa Spearsista elokuussa 2023. Ex-pari meni naimisiin kesäkuussa 2022 ja seurusteli ennen sitä lähes kuusi vuotta. 

Lähde: The Guardian

Lue myös:

    Uusimmat