Britney Spears avoimena: Näin äitiys muutti minua

Poptähti Britney Spears kertoo saaneensa uutta näkökulmaa elämään vanhemmuuden myötä. Sekoilu on saanut jäädä, sillä nyt tähdelle tärkeintä ovat hänen poikansa.

Britney Spears, 29, avautui Us Weeklyn haastattelussa perhe-elämästään ja äitiyden mukanaan tuomista muutoksista. Poppari myöntää joutuvansa miettimään elämänsä ratkaisuja nykyään paljon tarkemmin, koska ne vaikuttavat hänen poikiinsa.

– Lapseni muistuttavat minua aina siitä, mistä elämässä on todella kyse. Se antaa elämään ihan uuden perspektiivin, Britney pohtii.

Britney Spearsilla on kaksi poikaa exänsä Kevin Federlinen kanssa. Britneyn esikoinen, Preston, on 5-vuotias ja kuopus Jayden 3-vuotias. Britneyn mukaan pojat tykkäät pukeutua erilaisiksi supersankareiksi ja katsoa Disney-elokuvia äidin kanssa. Iltasaduksi laulajatar lukee yleensä Fancy Nancy -sarjan kirjoja.

– Jayden on mammanpoika. Hän on hyvin ulospäin suuntautunut, saa meidät aina nauramaan ja on todella luova. Preston on isoveli ja hyvin itsenäinen. Hän on todella, todella viisas ja ajattelee aina asioita perinpohjaisesti, laulajatar kertoo pojistaan.

Britneyn mukaan lapset ovat hänen fanejaan, ja tykkäävät, kun äiti laulaa heille ja he saavat tanssia yhdessä äidin kanssa. Pojat lähtevät myös äitinsä mukaan kiertueelle, ja Britney kertoo huolehtivansa, että hänellä on joka päivä laatuaikaa lapsilleen.

Äitinä hän kuvailee olevansa tiukka joissain asioissa, mutta toisissa lepsu. Britneyn miesystävä ja hänen ex-managerinsa Jason Trawick on Britneyn mielestä loistava hahmo lasten elämässä.

– Jason on ihan mahtava poikien kanssa! He arvostavat häntä kovasti ja jumaloivat häntä. Jason on heidän sankarinsa, Britney suitsuttaa.

Britney erotti managerinsa vuonna 2010, jotta kaksikko voisi panostaa täysillä henkilökohtaiseen suhteeseensa. Britneyn kerrotaan vihdoin löytäneen miehen, jonka kanssa hän saa olla ihan täysin oma itsensä. Jason on sanonut, että hänen elämäntehtävänsä on tehdä Britney onnelliseksi!

– Meillä on niin hauskaa yhdessä! Nauramme ja voimme olla omana itsenämme toistemme kanssa. Tykkäämme olla kotona, tilata ruokaa, katsoa elokuvia ja käydä illallisella ystävien kanssa. On ihanaa päästä viikonloppuvapaille. Las Vegas, Havaiji ja Meksiko ovat suosikkipaikkojamme.

Poptähti vaikenee kihlahuhuista, mutta myöntää, että avioliitto olisi tulevaisuudessa ihan mahdollinen juttu.

MTV3/Helmi

Lähde: Us Weekly

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat