Bridal Awards 2010 -voittajat palkittiin Häät&Rakkaus-messuilla!

Jokavuotiset Bridal Awardsit jaettiin jälleen Helsingin Messukeskuksessa Häät&Rakkaus-messuilla perjantaina 15.10. Bridal Awards antaa tunnustuksen sekä hääalan ammattilaisia että yksityisille henkilöille, jotka ponnistuksillaan tekevät hääparin päivästä ikimuistoisen.

Bridal Awards -palkinnot jaetaan neljässä kategoriassa: arvokkaan tittelin saavat Vuoden kaunein sormus, Vuoden morsiuspukuliike, Vuoden kaaso ja Vuoden bestman. Lisäksi palkitaan Vuoden kaunein morsian -kuvakilpailun voittaja.

– Kilpailu tuo esiin suomalaista hääalan osaamista. Ammattilaisten lisäksi siinä palkitaan tavallisia ihmisiä, joilla on ollut suuri rooli häiden onnistumisen kannalta, kertoo Reija Könönen Suomen Messuilta.

Vuoden kaunein sormus: Praha

Vuoden kaunein sormukseksi valittiin Kultaseppämestari Mika Tarkkasen suunnittelema Praha-sormus.

– Tällä sormuksella tuodaan suomalaisiin häihin ripaus kansainvälisyyttä ja glamouria. Sormus näyttää arvokkaalta ja on arvokas. Hinta on 25 000 euroa. Sormus sai nimensä siitä, että ensimmäinen malli tehtiin tilaustyönä Prahaan, Tarkkanen kertoo.

Vuoden morsiuspukuliike: Niinatar

Vuoden morsiuspukuliike oli tänä vuonna helsinkiläinen Niinatar.

– Aivan mahtavalta tuntuu voittaa tämä titteli! Meillä on erinomainen palvelu ja pukuja yli tuhat. Luulen, että voiton meille toivat juuri laaja valikoima yhdistettynä hyvään palveluun ja se, että olemme koko sydämellä mukana, kertoo toimitusjohtaja Niina Kuhta.

Vuoden morsian -kuvakilpailun voittaja

Vuoden morsian -kuvakilpailussa voiton vei kuvaaja Nina Dodd hauskalla hääkuvallaan morsian Emma Tuuliosta. Kilpailuun osallistui ennätysmäärä kuvia.

– Minulle on tärkeää, että ihmisillä on kuvaustilanteessa hyvä olla ja studiossa saa pelleillä, Dodd kertoo.

Vuoden Kaaso ja bestman

Tänä vuonna jaettiin jälleen Vuoden kaaso ja bestman -tittelit. Hääparin luottoihmiset palkittiin 200 euron Helin Matkat -lahjakortilla.

Tunnelmiaan kaasona olosta kuvaa Vuoden kaaso Mirjam Westman näin:

– Kaasona toimimisessa tärkeintä on vilpitön halu sitoutua koko hääsysteemiin. Kaason täytyy olla se pilari, johon morsian voi luottaa. Häästressi ja valmistelut voivat viedä morsiamen voimia, ja tärkeintä onkin pitää yllä rohkaisevaa ja positiivista asennetta. Myös huumori piristää ja auttaa monessa kinkkisessä tilanteessa.

Vuoden bestman Janne Ruotsalainen kuvaa parhaan miehen roolia näin:

– Bestmanin on tärkeintä muistaa, että kyseessä on hääparin yksi elämän tärkeimmistä päivistä, ja hänen on pyrittävä omalta osaltaan tekemään siitä ikimuistoinen. Hääpäivänä kannattaa yrittää ottaa rennosti, ja pitää juhlatuulta yllä, ettei juhlista pääse tulemaan liian jäykkiä. Eli toisin sanoen kravattia ei kannata vetää otsalle vielä kirkossa mutta loppuillasta ehdottomasti.

MTV3 Helmi

Kuvat: K. Koskinen / Mika Tarkkanen

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja