Brasilialaisfaneja kehuva Kovalainen: Alla loistava auto

Viime viikonloppuna ensiesiintymisensä F1-talli Lotuksen ratissa tehnyt Heikki Kovalainen haluaa parantaa 14. sijaansa sunnuntaina Brasilian GP:ssä. Olosuhteet siihen ovat otolliset.

- Se on loistava rata ja todella erilainen verrattuna Austiniin. Sään takia Brasilian GP:ssä voi tapahtua mitä tahansa, Kovalainen kertoi Lotuksen tiedotteessa.

- Fanit ovat uskomattoman innostuneita F1:stä. He tekevät viikonlopusta yhden ison juhlan katsomoissa. On erittäin siistiä olla sunnuntaina lähtöruudukossa, kun kaikki pomppivat katsomoissa.

Viime viikonloppuna Kovalainen ajoi tasokkaasti aika-ajoissa, mutta kisa oli vaikeampi teknisten ongelmien takia. Kovalainen kärsi Kimi Räikkösen tapaan muun muassa ongelmista auton etupäässä.

- Kisaa lukuun ottamatta se oli rohkaiseva viikonloppu, joten tunnen olevani valmis Brasiliaa varten. Auto on selvästi nopea, ja sillä on fantastista ajaa kun kaikki on kunnossa. Se on kokonaisuudessaan loistava auto.

Kovalainen haluaakin parannusta varsinkin sunnuntaihin. Toivomuksissa on hyvä startti ja vahva ensimmäinen kierros, mikä helpottaisi loppukisaa.

- Tavoitteeni on auttaa tallia saavuttamaan heidän tavoitteensa valmistajien MM-tilastossa, joten tulen puskemaan loppuun asti, Kovalainen lupasi.

Lue myös:

    Uusimmat