Vanhat kaunat kaivelevat? Briatore lyttäsi Kovalaisen

Heikki Kovalaisen entinen manageri ja tallipäällikkö Flavio Briatore lyttäsi suomalaisen suorituksen USA:n gp:ssä täysin.

Kovalainen ajoi Kimi Räikkösen tuuraajana Lotuksella ensimmäisen kisansa. Kovalainen lähti kahdeksannesta ruudusta, mutta putosi heti startissa 12:nneksi. Kisan aikana Kovalaisella oli vielä hieman teknisiä ongelmia, joten hän jäi sijalle 14. Briatore haukkui entisen suojattinsa suorituksen kisan jälkeen.

– Lotus teki todella huonon päätöksen valitessaan Kovalaisen. Olla nyt viimeinen kilpailukykyisellä. "Vals" olisi ollut parempi, Briatore twiittasi ja viittasi Lotuksen varakuskiin Davide Valsecchiin.

Briatoren kitkerään kommenttiin saattaa vaikuttaa vanhat kaunat. Briatore ja Kovalainen ajautuivat törmäyskurssille, kun Briatore sai toimintakiellon syksyllä 2009 järjesteltyään Renault'n tallipäällikkönä tahallisen kolarin Singaporen GP:ssä. Kovalainen irtautui tuolloin Briatoren managerifirmasta, mutta Briatore pisti vastaan ja vääntö asiasta kesti vuoden 2011 lopulle saakka.

Lue myös:

    Uusimmat