Bourdain perinneherkkujen äärellä: Grilliruokaa ja mustaamakkaraa!

Suomessa vieraileva omaa matkailuohjelmaa pyörittävä amerikkalainen julkkiskokki Anthony Bourdain on tutustunut visiittinsä aikana monenlaisiin perinneherkkuihin.

Muutama päivä sitten mies latasi Twitteriin kuvan itsestään lounaalla Helsingissä. Julkkiskokin menu koostui kuvan perusteella Koskenkorva-vodkasta, karpaloista sekä ruisleivästä.

Eilen illalla Bourdain ilmoitti tv-ohjelmansa No Reservations Facebook-sivuilla suuntaavansa grillille.

– Next stop in Helsinki: Hell is hot but the grilli across the street is hotter... (= Seuraava määränpää Helsingissä: Helvetti on kuuma, mutta grilli tien toisella puolella on vielä kuumempi).

Useat suomalaisfanit arvasivatkin vihjeen perusteella Bourdainin suuntaavan legendaariselle Jaskan grillille, joka sijaitsee kirjaimellisesti Manalaa (= baari Helsingissä) vastapäätä. Myöhemmin Bourdain latasikin itsestään kuvan Facebookiin syöpöttelemässä grilliherkkuja.

Grilliherkuttelun jälkeen Bourdain suuntasikin jo Tampereelle, jossa huippukokki nautiskeli aamiaiseksi perinteisesti mustaa makkaraa. Tästäkin mies latasi kuvatodisteen Twitteriin.

Lue lisää aiheesta:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat