Mainos

Bookworm kirjahylly

Melkoinen vekkuli on kirjamato, Bookworm, jonka luikerteleviin lonkeroihin saa kauniisti kirjoja, cd-levyjä tai dvd kokoelman. Kirjat tai muut säilytettävät voidaan latoa hyllyyn boheemisti tai harkiten. Erona tavalliseen kirjahyllyyn on kertakaikkinen mahdottomuus olla tylsä! Bookworm pakottaa luoviin ratkaisuihin sitä asennettaessa – kaikki muut muodot paitsi lankasuora toteutus käyvät.

Bookworm kiinnitetään ruuvaamalla kirjatuet seinään kiinni. Pleksistä valmistettu hylly on sitä parempi mitä enemmän sen sommittelussa on kaarevia linjoja. Kokoja on kolme – reilusta kolmesta metristä runsaaseen kahdeksaan metriin. Värejä löytyy kuusi: musta, valkoinen, viinipunainen, tummansininen, hopea ja opaali.

Bookworm on Israelissa, Tel Avivissa syntyneen Ron Aranin luomus Kartellille vuodelta 1995. Hyllyn on voinut sen syntymästä lähtien löytää kaikkialta missä modernia sisustusta esitellään. Aran on arkkitehti, taiteilija ja teollinen muotoilija. Luulenpa, että hän on myös humoristi. Ainakin hän saa hymyn karehtimaan minun huulillani!

Toimittaja: Hanna Sumari

Kuvauksen hylly: Kartell Flagstore, Erottajankatu 5, Helsinki, 09-611420
www.kartell.it

(T.i.l.a. 11.4.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.