Bongaa parhaat lahjat miehelle alennusmyynneistä – lue vinkit!

Alennusmyynnit alkoivat tänä vuonna aikaisin – mitä niistä kannattaisi ostaa isälle, aviomiehelle tai poikaystävälle lahjaksi?

Kauppojen alennusmyynnit alkoivat tänä vuonna ennätysaikaisin. Mitä sieltä kannattaa metsästää miehelle?

Alennusmyyntien parhaat lahjaideat miehelle

– Kosmetiikka, kuten partavedet ja suihkusaippuat, ovat miehille mieluisia lahjoja. Erilaisten lahjapakkauksien hinnat voivat pudota jopa puoleen muutamaa päivää ennen joulua, joten hanki ne vasta silloin.

– Toivoiko hän viime vuonna joulun hittilahjoja, mutta ne olivat liian kalliita joulubudjettiisi? Tänä vuonna niiden hinnat ovat huomattavasti huokeampia ja ne voivat olla jopa alennuksessa: Esimerkiksi Nintendo Wii-pelikonsoli löytyy useasta liikkeestä alle 200 eurolla.

– Myös nettikauppojen Outlet-osastot kannattaa hyödyntää: Esimerkiksi Gigantin nettisivuilta voi tilata runsaasti kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa alennettuun hintaan. Muista kuitenkin huomioida toimitusajat, jotta pakettisi ei jää postiin joulun ajaksi.

– Rakastaako hän penkkiurheilua?Canal+ Sport voisi olla oiva lahja, sillä sieltä näkyvät muun muassa kaikki MM 2012 kotikisat ja EHT-turnaukset. Myös elokuvakanavapaketti antaa iloa pitkään.

– Vaateliikkeet ovat aloittaneet alennusmyyntinsä etukäteen tänä vuonna: Paksu villapaita, mukavat olohousut ja pehmeät tossut ovat taatusti jokaisen miehen mieleen.

– Myös urheiluliikkeet ovat joutuneet alentamaan hintojaan huonon sään vuoksi. Niistä kannattaa bongata erityisesti toppavaatteita ja talvisia urheiluvälineitä.

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja