Bongaa parhaat lahjat miehelle alennusmyynneistä – lue vinkit!

Alennusmyynnit alkoivat tänä vuonna aikaisin – mitä niistä kannattaisi ostaa isälle, aviomiehelle tai poikaystävälle lahjaksi?

Kauppojen alennusmyynnit alkoivat tänä vuonna ennätysaikaisin. Mitä sieltä kannattaa metsästää miehelle?

Alennusmyyntien parhaat lahjaideat miehelle

– Kosmetiikka, kuten partavedet ja suihkusaippuat, ovat miehille mieluisia lahjoja. Erilaisten lahjapakkauksien hinnat voivat pudota jopa puoleen muutamaa päivää ennen joulua, joten hanki ne vasta silloin.

– Toivoiko hän viime vuonna joulun hittilahjoja, mutta ne olivat liian kalliita joulubudjettiisi? Tänä vuonna niiden hinnat ovat huomattavasti huokeampia ja ne voivat olla jopa alennuksessa: Esimerkiksi Nintendo Wii-pelikonsoli löytyy useasta liikkeestä alle 200 eurolla.

– Myös nettikauppojen Outlet-osastot kannattaa hyödyntää: Esimerkiksi Gigantin nettisivuilta voi tilata runsaasti kodinkoneita ja viihde-elektroniikkaa alennettuun hintaan. Muista kuitenkin huomioida toimitusajat, jotta pakettisi ei jää postiin joulun ajaksi.

– Rakastaako hän penkkiurheilua?Canal+ Sport voisi olla oiva lahja, sillä sieltä näkyvät muun muassa kaikki MM 2012 kotikisat ja EHT-turnaukset. Myös elokuvakanavapaketti antaa iloa pitkään.

– Vaateliikkeet ovat aloittaneet alennusmyyntinsä etukäteen tänä vuonna: Paksu villapaita, mukavat olohousut ja pehmeät tossut ovat taatusti jokaisen miehen mieleen.

– Myös urheiluliikkeet ovat joutuneet alentamaan hintojaan huonon sään vuoksi. Niistä kannattaa bongata erityisesti toppavaatteita ja talvisia urheiluvälineitä.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja