Bomfunk MC's nousee listoilla

Bomfunk MC's on jälleen noussut listoille Pohjoismaissa. Yhtyeen tuore albumi Burnin' Sneakers on myynyt platinaa Suomessa ja ollut myös listaykkösenä maassamme. Singlejulkaisut Super Electric ja Live Your Life ovat olleet virallisen singlelistamme ykkösiä.

Bomfunkin menestys näyttää leviävän myös rajojemme ulkopuolelle. Erityisesti Ruotsin singlelistalla yhtyeen Live Your Life -hitti on noussut jälleen korkealle!

Bomfunk on tehnyt mittavaa promootiota koko kevään. Merkittävimpiä esiintymisiä Pohjoismaissa ovat olleet mm. esiintyminen (27.4.) tanskalaisessa Nordic Song Contest For Kids -ohjelmassa, jonka näki yhteensä noin 6 milj. katsojaa. Lähetyksen muita tähtiä olivat Ronan Keating, Blue jne. Viime lauantaina Bomfunk MC's esiintyi livenä MTV (Nordic) -kanavan Morning Glory -ohjelmassa. Live Your Life -video on jo nostettu laajempaan rotaatioon MTV:n -kanavilla.

Yhtyeen albumi Burning Snearkers julkaistiin viime viikolla Ruotsissa sekä Tanskassa. Single- ja albumijulkaisut Keski-Euroopassa ajoittuvat touko-kesäkuulle. Bomfunkin tuleva singlejulkaisu on nimeltään "(Crack It) Something Going On". Kappaleella vierailee ruotsalainen pop-tähti Jessica Folcker. Kappale löytyy myös Jalkapallon MM-kisojen viralliselta kokoelma-cd:ltä.

Lue myös:

    Uusimmat