Sonja Kailassaari nähtiin Bomfunk MC’s -yhtyeen Freestyler-musiikkivideolla – paljastaa, miten päätyi mukaan

Sonja Kailassaari avoimena haasteistaan TTK-kisassa 4:19
Sonja Kailassaari kertoi TTK-kisan haasteistaan.

Toimittaja Sonja Kailassaari on tanssinut myös musiikkivideolla.

Toimittaja ja tämän vuoden Tanssii tähtien kanssa -oppilas  Sonja Kailassaari on nähty aikoinaan super suositun Bomfunk MC’s -yhtyeen Freestyler-kappaleen musiikkivideolla vuonna 1999. Kailassaari päätyi videolle yhdessä ystävänsä kanssa.

– Ystäväni Rita oli silloin jo bongattu videoon. Kävelimme kaupungilla ja tapasimme Miikka Lommin, joka oli videon ohjaaja. Kohtaamisen jälkeen teimme häneen ilmeisesti niin suuren vaikutuksen, että hän pyysi meitä tulemaan Hakaniemen metroasemalle tiettynä päivänä. Video tehtiin joskus, kun metroasema meni kiinni. Siinä oli minun 15 seconds of fameni, Kailassaari kertoi MTV Uutisille.

Kailassaarta ei pidä videota kuitenkaan kovin mairittelevana.

– Video on aika kamalaa katsottavaa, ja olen niin eri näköinen. Vaikka sanon, että olen ollut mukana, niin kukaan ei usko. Sanovat, etten se voi olla minä, kun minulla oli mustat hiukset ja otsatukka, Kailassaari kertoi.

Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa Kailassaaren lanteet laittaa liikkumaan tanssinopettaja Matti Puro.

Kailassaari on kihloissa näyttelijä Aku Hirviniemen kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla su 28.8. alkaen. Tanssikupla MTV Katsomossa ma 29.8. alkaen. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat