Blogihelmiä: Uimapukuostoksilla itketti

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Helmen Keventäjät -blogi

Tuula on tavannut muut Helmen Keventäjät-blogistit.

"Olipa perjantaina mukava päivä: näin kasvotusten kuusi muuta Keventäjien blogikirjoittajaa. Tapaaminen oli ensimmäinen laatuaan, mutta heti tuntui kuin olisimme olleet vanhoja tuttuja, kun olimme tutustuneet toisiimme blogejamme lukien. Ja ilmeisesti meillä on paljon myös ”tuntemattomia ystäviä”. Tuntui hurjalta kuulla, että blogisivulla käy 25000 - 26000 vierailijaa viikottain."

Kokemuksia Kanadassa

Kesä on alkanut, ja huvipuistokausi myös!

"Kuulin kiljahteluja, jota vähän aikaa ihmettelin, mutta älysin sitten, että huvipuistostahan ne äänet kuuluvat. Olihan sinne pystytetty jos minkälaista hilavitkutinta, että saadaan nuorisolta päät sekaisin ja muillekin vähän jännitystä elämään. Oli kieputinta, vemputinta, pyöritystä ja kierteitä. Tyydyin itse vain katselemaan. En sortunut edes palloja heittämään koirajuoksuradalla, josta olisi voinut voittaa jonkin pehmolelun. Yhdessä kojussa pojat ampuivat pilkkaa ja näkyipä joku korjaavan jättimäisen banaanipehmolelun kainaloonsa. Aikani tuijoteltuani toisten ilonpitoa istuin nurmikolle kuuntelemaan musiikkia."

Keho on mun temppeli

Painonpudotus ei etene, eikä uimapukukausi auta asiaa.

"Olen edelleen tyytymätön ulkomuotooni ja eilen uimapukuostoksilla meinasi itku päästä. Yleensä käytän vaatekokoa 40-42, mutta uikkarit olivat kokoa 44 ja silti vähän tiukat. Ja voi sitä makkaraa, joka siellä peilissä näkyi. En saisi olla niin ankara itselleni, mutta se on niin piirtynyt erittäin tiukkaan ajatteluuni."

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja