Blogihelmiä: Sinkkuneito selvittää tyttöystäväkortin salaisuutta

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Pienempi kuin kolme(<3)

Hääblogisti on palannut kirjoitustauolta!

"Noniin, kirjoittamisaktiivisuuteni tähden saattaisi näyttää siltä että blogi on hylätty, häät on peruttu ja että istun raiteilla odottamassa että Allegro huristelee yli. Mutta hätä ei ole tämän näköinen! Aikaisemmin olen muistaakseni tilittänyt miten syksy meni masentuessa päläpäläpälä, totta, mutta loppuaika onkin mennyt muissa merkeissä!"

No Sex and Helsinki

Sinkkublogisti on saanut kuulla Tyttöystäväkortin olemassaolosta!

"Enpä ollut kiinnittänyt tällaiseen huomiota. Kunnes nyt. Aloin oikein odottaa missä vaiheessa Tyttöystäväkortti pelataan – vai pelataanko – ja jumankekka sieltähän se tulla tupsahti ensimmäisessä keskustelussa. Olin puhunut after work -skumpilla mukavan herran (mutta ei lainkaan kiinnostavan) kanssa puolisen tuntia matkustamisesta, kunnes… Dam dam daaa! "Niin siis mä ja mun TYTTÖYSTÄVÄ harrastetaan seksiä…" Tai joku muu lausahdus, joka ei liittynyt yhtään asiaan."

MEA CULPA

Mitä rakkaus on?

"Rakkaus…mitä se on? Ihminen voi rakastua ensi silmäyksellä. Olen kokenut sen kerran. Uppouduin silmiin… Hukuin niihin. Tuijotimme toisiamme hetken silmiin. Aika pysähtyi. Hän oli ojentamassa minulle juuri jotain ja meidän kätemme kohtasivat. Ne jäivät siihen… Molempien käsi kiinni esineessä… Silmät naulittuna toisiinsa. Jotain tapahtui sisällä…Jotain uskomatonta…"

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat