Blogihelmiä: Naisen "ei" tarkoittaa "kyllä"?

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

No Sex and Helsinki

Puuma JR pohtii naisen ajatusmaailmaa. Miksi nainen sanoo "ei", kun tarkoittaa "kyllä"?

"Naisystäväni manasivat, kun mies ei muistanut millään tavalla naistenpäivänä! Nainen oli tosin ensin sanonut miehelle "Ei sun tarvii mitään tehdä", mutta tämän olisi kuulemma pitänyt tajuta, että hän tarkoittaa jotain aivan muuta. No myönnettäköön, että kyllä olen itsekin syyllistynyt kommentteihin "Ei sun tarvitse ostaa mitään lahjaksi" ja sitten kun lahjaa ei tule niin olen hiukan loukkaantunut."

Kärsimisen lopettamisesta

Miten sinä puhut sinulle; miten muut puhuvat sinulle?

"Sisäisen puheen ongelmallisuus on siinä, että se on syntynyt "automaattisesti": näkemyksemme itsestämme tai elämästä on ruuvattu meihin jo ennen kuin tajuamme ajatellakaan mahdollisuutta, no, ajattelemisesta eri tavalla. Sisäisen puheen muuttaminen haukkumisesta kiittelyksi vaatii työtä ja aikaa. On raskasta pitää nokkansa tukossa, kun tarjoutuu tilaisuus valittaa lumikinoksia tai joulukiloja. Tämä lienee syy siihen, miksi sisäinen ääni saa mellastaa: sen kahlitseminen kysyy aikaa ja halua."

Lukupiiri

Helmen Lukupiirissä Laura arvosteli teoksen Miehet värikuvin - Määritysopas naisille.

"Tämä hulvaton ja tunnistamista helpottavin kuvin höystetty määritysopas auttaa naista selviytymään urbaaneissa olosuhteissa ja tyypittämään asvalttiviidakossa viilettäviä sankareita. Kirjassa on käsitelty 25 erilaista eurooppalaista mieslajia. Heidät on jaoteltu kahteen eri kategoriaan: sivilisaatiohakuisiin tai sivilisaatiopakoisiin, sekä kahteen alakategoriaan: vaeltaviin ja paikkauskollisiin. "

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja