Blogihelmiä: Lasten ja stressin ristitulessa

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla!

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Viiden tähden parantola

"Olen kirjoittanut esikoisromaaniani sen mitä kykenen, mutta lasten, stressin, ja huolien ristitulessa on vaikeaa keskittyä mihinkään. Tekstin laatu vaihtelee ja heikkenee, ajatus katkeilee. Mitä pidempiä taukoja kirjoittamiseen tulee, sitä vaikeampaa on päästä sisälle tarinaan ja tunnelmaan. Innon puutteesta ei ole kyse, vaan rauhan ja levon.

Juuri tällä hetkellä kuopus hakkaa hellittämättä päälakeaan lonkkaluihini ja esikoinen huutaa hysteerisenä vieressä, kuinka hänen on aivan PAKKO purkaa tämä rakennus ruuvi ruuvilta maantasalle ja teen Suurelle Mestarille valtavaa vääryyttä asettumalla purkuprojektin esteeksi. Sade piirtää viivoja ikkunaan ja tuuli puistaa alas pihakoivun viimeisiä lehtiä. Kohta saapuu helpottava pimeä ja sytytän liekit tuikkujen sydämiin, juon kuumaa teetä vilttikasassa ja unelmoin suuremmasta onnesta."

Stilissima

"Ihania, ihania, ihania! Uudet Gino Cerrutit ovat aivan mahtavia tanssiaiskaunottaria. Tämä upeus istuu kuin hanska, kiitos nyörityksen. Ja vanhojentanssipuvun, jos jonkun sietää olla sen verran napakka päällä, ettei se tipu kesken tanssien vyötärölle."

Aikuisen naisen päiväkirja

"Olen kirjoittanut alastomuudesta, isoista ja pienistä vartaloista, pepuista, rinnoista, sääristä, peniksistä ja vatsamakkaroista aikaisemminkin. Alastomuus, muodot ja varsinkin rehevät muodot aiheuttavat usein pahaa mieltä. Uskalsin nyt kuitenkin ottaa sen taas aiheekseni. Nyt ei ole tarkoitus ohjailla ketään laihtumaan, lihomaan tai miettimään silikonirintoja. Tarkoituksena on keskustella siitä, miksi nainen peittelee itsensä, kun mies näkisi hänet mieluiten alastomana."


MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja