Blogihelmiä: Laihduttajalle uudet housut

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Milanan dieetti

Laihdutusprojekti on edennyt. Milana osti ensimmäiset pienemmät housunsa.

"Oli sitten pakko käydä ostamassa ne 44 koon farkut kun ne 46 tippui ja valui vallan jalasta. Onneksi sain edulliset puoleen hintaan olevat. Muuta en sitten hetkeen ostakaan."

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkalaiset viettävät viimeisen illan Mangarevalla.

"Viimeisen illan vietimme toisten häämatkalaisten, lähelle ankkuroituneiden Rhianin ja Andyn kanssa. Reilu kolmekymppinen brittipariskunta oli hankkinut veneensä Chilestä ja lähtenyt sieltä purjehdukselleen. Heidän betonipurtensa oli Aliisaa pidempi, mutta solakan muotonsa takia pienemmän tuntuinen. Rhian ja Andy olivat virkistävää seuraa, pitkästä aikaa omanikäisiämme, fiksuja ja hauskoja ihmisiä."

Lukupiiri

Maria luki Kira Poutasen Rakkautta Au Lait

"Poutasen kirja ei ole huono. Parhaimmillaan se on hassu, viihdyttävä ja kulkee loistokkaasti eteenpäin. Harmi vain, että menevästä kirjoitustyylistään huolimatta Poutanen ei tuo paljoakaan uutta kevyen kirjallisuuden genreen: hassunhauska tyttö, komea prinssi, ongelmia – tähän tuntuu jo tutulta."

Lemmikkipuisto

Debbien ja Ringon kotona odotetaan kesää ja ensi viikonlopun näyttelyä.

"Viikonloppu lähestyy, ja samoin Ripan näyttely. Trimmaus (ja karaoke) hoidetaan perjantaina kasvattaja-Karon luona Kokemäellä, ihan huippua! Debbie menee ystävämme Natskun luokse hoitoon! Siellä on kyllä maailman rakastavin hoitopaikka, ja Debsu saa pusutella hoitajaa yllin kyllin."

Ihania asioita maailmasta

Blogissa esitellään suuri ja pelottava kissa.

"Iso, iso, ISO KITTA. Älä pure"

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock, Futureimagebank

Lue myös:

    Uusimmat