Blogihelmiä: Julkkikset suurennuslasin alla

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Emmin muotiblogi

Emmi näyttää esimerkkiä, kuinka tyylikkäät korostetut olkapäät syntyvät:

"Olkapäitä voi korostaa myös tyylikkäästi 2010-vuosikymmenen tyyliin. Tässä esimerkkiä näyttää Gwen Stefani, jolla on vaateasiat aina hallussa."

Stilissima

Stilissiman blogissa kerrotaan hääpuvun säilyttämisestä ja huollosta:

"Suosittelen puvun säilyttämiseen erikoisesti sitä varten suunniteltuja pukupusseja, jotka on valmistettu kuitumateriaalista joka hengittää, mutta ei hiosta pukua eikä myöskään tee siitä sähköistä. Muovissa säilöminen hautoo kangasta tarpeettomasti ja etenkin käytön jälkeen saattaa aiheuttaa ikäviä seuraamuksia tahrojen pinttymisen muodossa."

Tyypit

Julkisuudesta tuttuja henkilöjä tarkastelee "Tyypit"-blogin pitäjä:

"Suomen Madonna Veitola ja Britney Komulainen päättivät kohahduttaa takapajuisia suomalaisia seitsemän vuotta alkuperäisten jälkeen. Tätä voisi jo kutsua yleisön aliarvioimiseksi. Yleisessä keskustelussa naisten tempaus onkin tuomittu irvokkaana ja mauttomana. Hyvä Suomi! Käytöstavat kunniaan."

Häät 31.7.2010

Tässä hääblogissa odotellaan jo kesähäitä:

"Ja kun te kaikki kyselette, niin ei, mulla ei ole vielä hääpukua…eikä sitä painookaan ole nyt lainkaan lähtenyt…grr…milläköhän sitä sais itseensä niskasta kiinni?"

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Lehtikuva, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat